Viliam dnes otvoril najočakávanejšiu pekáreň roka. Investoval do nej 50 000 eur. „Našou víziou je stať sa remeselným srdcom Slovenska“ (FOTO)
- Obyvatelia hlavného mesta dostali jeden predčasný vianočný darček
- Dočkali sa otvorenia nového gastroprojektu s názvom Chlieb a láska
- Obyvatelia hlavného mesta dostali jeden predčasný vianočný darček
- Dočkali sa otvorenia nového gastroprojektu s názvom Chlieb a láska
Pekáreň Chlieb a láska je miesto, kde nájdeš poctivý kváskový chlieb, domáce bagety, vianočky a rôzne druhy sladkého aj slaného pečiva. To dovážajú zo svojej výrobne, ktorá sa nachádza v Banskej Bystrici. Pečivo sa skladá z čerstvých surovín a dbajú na kvalitné spracovanie.
Okrem pečiva tu nájdeš aj lokálne produkty, ktoré vyberajú od overených výrobcov. Môžeš si odtiaľ odniesť domáce slivkové lekváre, remeselné sirupy, čerstvé vajíčka, lisované šťavy z ovocia a zeleniny alebo lokálnu kávu z pražiarne.
Kávu ti radi pripravia so sebou, alebo si ju vychutnáš priamo na mieste spolu s čerstvým pečivom.
Táto pekáreň je o kvalite a jednoduchosti – ponúkajú produkty, ktoré stoja za to, a zároveň podporujú lokálnych výrobcov. Ak máš rád čerstvé a poctivé potraviny, toto miesto by si určite nemal obísť.
Novú pekáreň nájdeš na Košickej 35, vo štvrti ZWIRN. Otvorili 23. novembra od 9:00, zatiaľ v režime soft opening.
„Vítame vás! Do konca roka 2024 budeme fungovať v skrátenom režime otváracích hodín. Tento čas využívame na doladenie prevádzky. Už v januári vás privítame s plnohodnotnými otváracími hodinami a rozšírenou ponukou o raňajkové menu. Tešíme sa na každý spoločný deň s láskou,“ oznámil tím pekárne na sociálnej sieti.
„Bratislava má zaujímavú konkurenciu, vďaka ktorej sa môžeme porovnávať, a zároveň je tu silný turizmus. Táto kombinácia je pre nás veľmi atraktívna,“ prezradil nám majiteľ pekárne Viliam Pavlovský.
A ako našli práve túto lokalitu? Viliam priznáva, že úplnou náhodou.
„Keď sme finalizovali iný projekt, natrafili sme na toto miesto a okamžite nás oslovilo. Bola to láska na prvý pohľad. Hoci sme chceli otvárať skôr, niektoré veci sa predĺžili, no teraz sme radi, že sme vydržali a mohli otvoriť práve tu.“
Investícia v desiatkach tisíc eur
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Koľko pobočiek plánujú v Bratislave?
- Aká je vízia tejto remeselnej pekárne do budúcnosti?
- Čo ich odlišuje od iných pekární na Slovensku?
- Ako plánujú prepojiť výrobu so zákazníkmi?
- Aké špeciálne produkty chystajú pre svojich zákazníkov?
- Aké úspechy dosiahli napriek výzvam v gastrobiznise?
- Aké tržby a zisk dosiahla ich pekáreň v Banskej Bystrici?
- Ktorý gastrobiznis nevyšiel majiteľovi podľa predstáv a musel ho zatvoriť?
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity
Čítajte viac z kategórie: Biznis a startupy