Strýc Food: Túto chybu v Tatrách neurob. Robí ju väčšina turistov.

play icon

Strýc Food: Prešovský kraj 

Naša cesta po Slovensku sa pomaly končí. Na samom východe, v Prešovskom kraji, dávame poslednú bodku.

V srdci Tatier sme sa zastavili v reštaurácii Slowenská, kde sme ochutnali chute tohto kraja priamo pri zdroji. Spolu so šéfkuchárom sme pripravili jedlo, ktoré k tomuto regiónu neodmysliteľne patrí – poctivý bravčový bôčik a štrúdľu plnenú kapustou so zemiakmi.

Tradičné recepty, silné chute a kraj, ktorý si pamätáš ešte dlho po návrate domov. Takto chutí záver našej cesty, tak sledujte a spoznajte s nami chute Slovenska. 

Epizóda relácie vznikla v spolupráci so Slovakia Travel.
 

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Nenechaj si ujsť aj ďalšie epizódy relácie Strýc Food.