Júnový Burzoblšák #35

Popis udalosti
Pozývame vás na v poradí 35. Burzoblšák na Drieňovú 16. Na Burzoblšáku nájdete nielen oblečenie ale aj handmade výrobky, platne, knihy, obrazy, starožitnosti a všetky znovuobjavené poklady z povaly. V zóne s občerstvením vás čaká streetfood, domáce koláče, chutné pomazánky, výborné limonády a sirupy a ta najlepšia káva. Posedieť si budete môcť v oddychovej zóne a tradične vaše deti zabaví detská agentra Artlandia na tvorivých dielňach a maľovaní na tvár.

Burzoblšák sa koná vždy každú prvú sobotu v mesiaci v čase 8:00 – 14:00 hod. okrem výnimočných prípadov. Vstup pre návštevníkov je zdarma.

Program: 9:00-14:00 Tvorivé dielne a maľovanie na tvár Artlandia

►►► FOR ENGLISH SPEAKING PEOPLE:
Please, write us a message for more information about this flea market. We are open also for foreign lovers of flea markets :)

►►► KTO SME?
Burzoblšák je komunitné podujatie, ktorého cieľom je recyklácia a znovuvyužitie starého a nepoužívaného oblečenia. Ide nám o vytvorenie tradície mestského trhu s programom, podporou novovznikajúcich handmade výrobcov, stretávania sa a aktívneho využívania voľného času miestných obyvateľov v Ružinove. Oblečenie a iné veci môžu predávajúci venovať detským domovom, ľuďom bez domova, ženám v núdzi alebo psím útulkom v Bratislave, do ktorých sa po škončení Burzoblšáku odnesú. Burzoblšák tiež podporuje projekty zamerané na podporu a pomoc ľuďom v núdzi v Bratislave, ale aj útulky pre zvieratá.

►►► PRE NAJNOVŠIE INFO
sa pridajte do našej skupiny Burzoblšák alebo na instagram: #burzoblsak

►►► PARTNERI PROJEKTU
ZŠ Pavla Marcelyho, Bratislava www.zsdrienovaba.edu.sk
WebSupport.sk www.websupport.sk
www.honest.sk
KAPL events www.kapl.sk
Preston Champagne www.prestonchampagne.sk

►►► HLAVNÝ MEDIÁLNY PARTNER
Startitup www.startitup.sk
Odzadu.sk www.odzadu.sk

►►► MEDIÁLNI PARTNERI
RETRO SHOPPING www.retroshopping.sk
Magická Žena www.magickazena.sk
akcnezeny.sk www.akcnezeny.sk
BKIS Bratislavské kultúrne a informačné stredisko www.bkis.sk

►►► PROGRAMOVÍ PARTNERI
Artlandia www.kapl.sk

►►► INFO PRE PREDÁVAJÚCICH:
Počet miest je obmedzený na 90 stolov, je potrebné si miesto rezervovať vopred.

►►► AKO SI REZERVUJETE STÔL?
Napíšte nám E-MAIL na info@burzoblsak.sk s rezerváciou miesta alebo vyplňte FORMULÁR na webovej stránke www.burzoblsak.sk/registracia

Na rezervácie reagujeme iba v E-MAILOCH a cez FORMULÁR na webovej stránke a to v poradí v akom prichádzajú, preto sa nebojte – zareagujeme hneď ako to bude možné a spätne Vám odošleme podmienky a pravidlá predaja.
Rezervácie prosím NEPÍŠTE na nástenku, do príspevkov alebo fotiek, nakoľko sa takýto typ rezervácii dá veľmi ľahko prehliadnuť a my naň nereagujeme.

Osoby, ktoré majú záujem registrovať sa a predávať, sa spolu s nami podieľajú na príspevku 10€ na podporu tejto komunitnej akcie. Každý predávajúci má k dispozícii stôl a stoličku. Je možné si rezervovať aj konkrétny stôl na meno, ktorý bude rezervovaný až do 8:30 hod. V prípade, že nemáte záujem o rezerváciu konkrétneho stola na meno za príspevok. Výber stolov je v deň podujatia voľný. Štendre POSKYTUJEME za príspevok.