Aj tvoj biznis môže byť medzinárodný (Andrej Nagy Mentoring)

12802728_1061517060554189_5826141782851652017_n
Popis udalosti

Prečo sa aj na Slovensku oplatí hľadať skutočného mentora?

Kto to vlastne skutočný mentor je a čo by mal robiť?

Kam môže mentor s 10-ročnými skúsenosťami s medzinárodným podnikaním dostať aj tvoj vlastný biznis?

Odpovede aj na tieto otázky sa dozvieš na prednáške Andreja Nagyho. CEO úspešnej singapurskej spoločnosti Synergy Bilateral je späť na Slovensku, s cieľom nakopnúť svojimi skúsenosťami a myšlienkami slovenských podnikateľov.

Kto je Andrej Nagy?

Andrej sa vo vodách medzinárodného obchodu pohybuje od roku 2006. Založil vtedy spoločnosť Visional, zaoberajúcu sa etabláciou ázijských spoločností v krajinách V4. V roku 2007 sa stal viceprezidentom Slovensko-japonskej obchodnej komory a o päť rokov neskôr rozšíril svoju činnosť na územie Ruskej federácie. Zároveň budoval aj exportnú inžiniersku spoločnosť REVI Engineering, z ktorej však začiatkom roka 2014 exitoval, aby sa mohol pustiť do nového projektu.
Odletel do Singapuru a vybudoval tam spoločnosť Synergy Bilateral, ktorá dnes pracuje s miliardovými obratmi. Andrej pritom počas celej doby, ktorú pôsobí v Ázií zdôrazňuje dôležitosť silného network, vďaka ktorému mohla jeho firma nárasť do svojich rozmerov.

Teraz je však späť na Slovensku a chce pomôcť podnikateľom či ľudom so záujmom o podnikanie, ktorí nemajú odkiaľ vedieť, ako správne využiť svoje schopnosti a nápady pri budovaní biznisu a napĺňaní svojich cieľov. Čo ti vie Andrej ponúknuť? Pre Slovensko tak trochu netradičný mentoring, vychádzajúci z reálnych skúseností.

Pre koho je prednáška určená a čo ti ponúka?

Táto prednáška je určená pre každého, koho už nebaví počúvať reči, o tom, ako budovať medzinárodne úspešnú firmu od ľudí, ktorí s tým nemajú žiadnu skúsenosť. Andrej ti so svojimi skúsenosťami z Ázie prináša nie len reálny príbeh Slováka, ktorý dokázal vybudovať fungujúci biznis aj ďaleko za hranicami, no hlavne možnosť učiť sa z jeho chýb a stavať na jeho poznatkoch.

Ak teda hľadáš len motivačné rečičky a nudné monológy plné akejsi teórie, nebudeš spokojný. Andrejov mentoring je totiž založený výlučne na reálnych skúsenostiach a jeho rady sú vždy využiteľné v praxi. Prečo? Pretože jednoducho z praxe vyhádzajú.

Cieľom prednášky je aj predstaviť následný mentoringový program, v ktorom bude Andrej pracovať s vybratou užšou skupinou slovenských podnikateľov/ startupistov na rozvíjaní ich vlastného biznisu. Cieľom Andejovho mentoringu nie je však len posúvanie informácií a skúseností ostatným. TO NAJDÔLEŽITEJŠIE, čo ti Andrej môže ponúknuť (a nenájdeš dnes na Slovensku veľa ľudí, ktorí by ti to tiež vedeli zaručiť), je samotné aplikovanie konkrétnych poznatkov aj v praxi tj. pri tvojom reálnom biznise/ biznis pláne.

Mentoringový program, o ktorom je reč, bude zameraný na to, aby boli jeho účastníci schopní plnohodnotne využiť svoj talent a nadšenie, pri reálnom podnikaní, tvoriť plán a systém svojho ideálneho biznisu, efektívne naštartovať a zvýšiť svoj predaj pomocou najnovších marketingových nástrojov, ako aj osvojiť si stratégiu medzinárodného rozvoja svojej spoločnosti. Podľa Andrejových skúseností môžeme povedať, že už do 90 dní sa vedia dostať aj k prvotným zásadným prevratom a hmatateľným výsledkom.

Andrej navyše pre účastníkov OTVORÍ AJ SVOJ NETWORK, čo im umožní uplatniť získané informácie a poznatky rovno v praxi, ako aj získať cenné biznis kontakty. Andrej totiž verí, že úloha mentora nespočíva len v predávaní poznatkov a skúsenosti, ale hlavne v následnom ponúknutí príležitostí na ich využitie.

Ak máš záujem o to, byť súčasťou tohto netradičného mentoringového programu, určite sa zúčastni tejto prednášky, ktorá bude jeho štartovacou hodinou. Na nej sám uvidíš, ako Andrej rozmýšla a pochopíš aj to, čo vlastne reálny mentoring znamená a ako môže nakopnúť tvoj biznis. Následne sa sám rozhodneš, či máš záujem pokračovať.

CENA LÍSTKU
Regular- 5€
Študent- 3€

Lístky sa budú dať zakúpiť na mieste.

Viac o Andrejovom mentoringu nájdeš v tomto článku:

http://www.startitup.sk/preco-sa-aj-slovensku-oplati-hladat-skutocneho-mentora/

O Andrejovi a jeho názoroch sa ale dočítaš aj v týchto článkoch:

http://old.startitup.sk/article/detail/ar3258-najuspesnejsi-slovak-v-singapure-silna-skupina-vie-porazit-velke-korporacie

http://old.startitup.sk/article/detail/ar3383-andrej-nagy-raisovat-peniaze-moze-byt-pre-slovenske-startupy-samovrazdou

http://www.startitup.sk/andrej-nagy-slovenske-startupy-nebojte-sa-podnikania-azii/