gf
Adamsgraphy
[ccfic]

Investoval 100-tisíc, aby Slovákom ukázal kvalitu: Máme najlepší ramen na Slovensku z výrobkov z lokálnych fariem

  • Podnikateľ a šéfkuchár Xiaohai Ying je absolventom vyhľadávanej Ramen akadémie v Japonsku
  • Jeho skúsenosti sa rozhodol zúročiť na Slovensku, kde si otvoril vyhľadávané bistro Kinka Ramen, do ktorého investoval 100 000 eur
  • Tvrdí, že s ohľadom na recenzie zákazníkov, ponúka najlepší ramen na Slovensku
  • Podnikateľ a šéfkuchár Xiaohai Ying je absolventom vyhľadávanej Ramen akadémie v Japonsku
  • Jeho skúsenosti sa rozhodol zúročiť na Slovensku, kde si otvoril vyhľadávané bistro Kinka Ramen, do ktorého investoval 100 000 eur
  • Tvrdí, že s ohľadom na recenzie zákazníkov, ponúka najlepší ramen na Slovensku
ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Uvariť dobrý ramen – číže silný japonský vývar z kostí, alebo z ryby je hotovou alchýmiou. Ramen v jeho dnešnej podobe prišiel do Japonska v roku 1910 a to vďaka Číne. Práve čínski kuchári v tokijskej reštaurácii vytvorili vývar s typickými rezancami, ktoré nielen vyzerali inak ako japonské, ale boli tiež pružnejšie.

Netrvalo dlho a ramen si získal obrovskú obľúbenosť, ktorá nakoniec viedla až k instantným verziám. Príkladom obrovskej popularity tohto pokrmu je aj jedinečné Múzeum Ramen, ktoré sídli v Yokohame.

Bratislavská reštaurácia je odhodlaná získať Michelinovu hviezdu. Za večeru tu necháš aj 150 eur

Top ramen si však už môžeš dať aj v Bratislave. Tím bistra Kinka Ramen na Pribinovej je presvedčený, že práve z ich kuchyne vychádza ten najlepší vývar v meste.

Zakladateľom tejto prevádzky je skúsený šéfkuchár Xiaohai Ying, ktorý žil v Japonsku viac ako 10 rokov, kde dlhých 15 rokov pôsobil aj v gastro biznise.

zdroj: Kinka Ramen/Adamsgraphy

V Bratislave sa rozhodol otvoriť vlastné bistro, všetko preto, aby Slovákom priblížil typické japonské jedlo ako aj tamojšiu kultúru. Do tejto prevádzky pritom investoval okolo 100 000 eur.

Čítaj viac z kategórie: Zo Slovenska

Najnovšie videá

Aktuálne čítajú

Trendové videá