V prípade Miloslavova nepadli zatiaľ žiadne obvinenia. Opakované podnety v minulosti polícia odmieta

  • Dnes sa konal branno-bezpečnostný výbor pre násilné udalosti v Miloslavove
  • Pozvaný naň bol Roman Mikulec, výbor bol neprístupný verejnosti
polícia slovensko
Facebook/Polícia SR
  • Dnes sa konal branno-bezpečnostný výbor pre násilné udalosti v Miloslavove
  • Pozvaný naň bol Roman Mikulec, výbor bol neprístupný verejnosti

Pár dní po Novom roku mali mladiství podľa medializovaných informácií nasilu liať alkohol do 11-ročného dievčatka a následne ju zbiť. Tínedžeri mali dievčatko vlákať do chátrajúceho areálu bývalého družstva v Alžbetinom dvore, kde naň následne zaútočili.

Minister vnútra Roman Mikulec po branno-bezpečnostnom výbore k udalostiam v Miloslavove uviedol, že v prípade zatiaľ žiadne obvinenia nepadli.

Viaceré podnety nezaznamenali

„Je tam vykonávané znalecké dokazovanie a predpokladám, že po ňom budú vznesené nejaké obvinenia,“ padlo počas tlačovej konferencie.

Podľa Romana Mikulca nemá žiaden vplyv na vyšetrovanie to, že v prípade napadnutia figuruje aj dieťa príslušníka polície. Dodal tiež, že verí, že v dohľadnej dobe bude prípad uzavretý.

Roman Mikulec tiež uviedol, že aj napriek medializovaným informáciám, v predchádzajúcom období nezaznamenali viaceré podnety, či už od obyvateľov alebo rodičov.

Paralelne s tým vyšetrovaním je nariadená kontrola, ktorú vedie Úrad inšpekčnej služby, kde sa budú zapodievať aj obdobím spred dvoch rokov, aby sme reagovali na veci, ktoré sa objavili v médiách,“ uviedol počas tlačovej konferencie Mikulec.

Správu aktualizujeme.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá