Známa značka mení adresu: Kompot prezradil, čo je za sťahovaním

  • Značka Kompot na svojom Facebooku zverejnila 4 správy
  • Tá zlá bola, že musí zavrieť svoju prevádzku na Laurinskej
  • V ďalších troch však oznámili, že to nie je koniec
Kompot
Instagram/Kompot.sk/Reprofoto Facebook/KOMPOT.sk
  • Značka Kompot na svojom Facebooku zverejnila 4 správy
  • Tá zlá bola, že musí zavrieť svoju prevádzku na Laurinskej
  • V ďalších troch však oznámili, že to nie je koniec

„My Vám teda povieme, ako to naozaj bolo. Všetko sa začalo pred 17 rokmi podivnými telefonátmi v reklamnej agentúre Komplot. V agentúre to stále vyzváňalo a zo slúchadiel sa ozývalo: ‚Haló, tam Kompot?’ Boli to časy plné omylov a doba, kedy bol kompót známy len z misky k nedeľnému kuraťu. Náhoda? Nemyslíme,“ uvádza na svojej stránke obchod Kompot, ktorý začínal ako predajca vtipných tričiek v zaváraninových pohároch. Postupom času svoj sortiment rozšírili o množstvo ďalších produktov.

Predajňa sa ruší

Ak obchod Kompot poznáš, pamätáš si pravdepodobne aj jeho prevádzku na Laurinskej ulici v bratislavskom Starom Meste. Po novom si však svoje vtipné tričko už na tomto mieste nekúpiš. Ako uvádza značka na svojom Facebooku, prevádzka na Laurinskej ulici sa ruší, no ani táto správa neostala bez humoru.

„Nezavreli len Roberta Kaliňáka, ale aj našu prevádzku na Laurinskej ulici. Na rozdiel od Kaliňáka nám však nedovolili ani rozlúčiť sa s blízkymi – teda s Vami. Je to výsledok čudesného, rok a pol trvajúceho vzťahu s novými majiteľmi nášho domu hrôzy,“ píše sa na sociálnej sieti.

Podľa informácií na Facebooku sú dôvodom zrušenia prevádzky príliš vysoké nároky majiteľov budovy, v ktorej si Kompot prenajímal priestor. Ten musí obchod ihneď opustiť a po siedmich rokoch neusporiadajú ani rozlúčku, čo im je „obzvlášť ľúto“. 

Nie je to však koniec

Kompot si pre svojich verných a skalných zákazníkov pripravil aj tri „dobré správy“. V príspevku sa ďalej píše, že do leta otvoria väčšiu prevádzku na Panenskej ulici, kde už obchod sídlil aj v minulosti. „Mnohí si nás tam ešte pamätáte, ostatní pátrajte v stoličných archívoch a filmoch pre pamätníkov. My sa na tento návrat doslova tešíme, lebo sme tam doma,“ píše Kompot na Facebooku.

Ďalšou správou je, že e-shop www.kompot.sk ostane aj naďalej otvorený. „Najbližšie dni sa môžu veci trochu zdržať, ale naša ambícia je zvládnuť to čím skôr tak, aby ste si to ani nevšimli. Držme si palce,“ vysvetľuje Kompot. 
 
Tretia a posledná správa správa, ktorú Kompot v príspevku uviedol, je, že prevádzka v Bory Mall naďalej funguje, „a keď si chcete najlepšie slovenské značky ohmatať osobne, veľmi radi Vás tam uvidíme. .Kompot taktiež svojich zákazníkov ubezpečuje, že aj naďalej dostanú svoje objednávky.

„Ak máte objednávku na osobný odber ešte na Laurinskej ulici, naši kolegovia Vás skraja týždňa kontaktujú a dohodnú s Vami, ako sa k objednávke dostanete: buď Vám ju doručíme kuriérom (samozrejme bezplatne), alebo si ju budete môcť vyzdvihnúť v našom obchode v Boroch (samozrejme bezplatne),“ dodáva obchod na Facebooku

Milí priatelia, milé priateľky, milí nepriatelia, milé nepriateľky trvanlivého obchodu KOMPOT, ktorý ide ako teplé…

Posted by KOMPOT.sk on Sunday, April 24, 2022

Všetko zlé je na niečo dobré

„Všetko zlé je na niečo dobré,“ píše sa na stránke obchodu, ktorý „v duchu tohto hesla zo skomoleného názvu Komplot vyrobili Kompot.“

S predajom začali na festivale Hodokvas. A úspešne. Tričká sa im podarilo vypredať a „to bol začiatok malého obchodu s trvanlivými tričkami“.

Obchod Kompot sa taktiež zapojil do pomoci Ukrajine a jej obyvateľom. Organizácii Magna odovzdali za prvý mesiac 2 500 eur.

„2 500. Toľko eur sme za prvý mesiac vďaka Vám odovzdali humanitárnej organizácii MAGNA, ktorá zabezpečuje zdravotnícku pomoc odvážnym Ukrajinkám a Ukrajincom. Naďalej bude celý výťažok z predaja venovaný na pomoc našim chrabrým susedom a statočným susedkám,“ uvádza Kompot na Instagrame.

Zdroje: Kompot, Facebook, Instagram

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá