Strýc Food: Na kopaniciach ožívajú staré chute, jahňacina patrí k pokladom regiónu
Bratislavčania dôverne poznajú petržalskú hrádzu, avšak okrem domácich vieš na tejto cestičke pozdĺž Dunaja stretnúť aj zahraničných turistov. Strýca Filipa sme preto poslali ochutnať a skontrolovať, ako je na tom gastro sektor na tejto vyhľadávanej bratislavskej legende. Našiel Strýco aj tu aspoň niečo vyhrotené? Naješ sa chutne bez ohľadu na to, v ktorom bufete zatavíš? Aká je obsluha v týchto prevádzkach?
Toto všetko a oveľa viac sa dozvieš v novom diele Strýc Food.
Sleduj!
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.
Zatiaľ nemáš zakúpený žiadny článok