Expolicajt Peter Chudý: „Ak niekto vystrelí na človeka päťkrát a tvrdí, že ho nechcel zabiť, tak klame“
Zuzana počas komunizmu ušla s rodinou do Kanady. Odborníčka na migráciu dnes pomáha potomkom Slovákov
Len 15 minút od centra Bratislavy stojí oceňovaná reštaurácia: Tradičné jedlá v modernom šate, interiér ti vyrazí dych
Tringelt 500 eur aj šplechnuté drinky do tváre. Šéf baru z vychyteného podniku v Bratislave otvorene prehovoril o svojej práci
110 V 5-hviezdičkovom hoteli nám dali ako dezert brumíka. Odpálil nám však všetky zmysly Zatvoriť X 1 / 10 Prvým chodom boli jedlé kamene so smrekovými výhonkami, jablkom a zelerom. Po vložení do úst sa všetky zmysly sústredili len na to, že tento chod v podstate úplne odzrkadľuje naše malebnú prírodu v Tatrách. Zdroj: Startitup/Martin Papai Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.