Na začiatku nemali plán a ani veľa peňazí. Teraz patria k top gastro biznisom na Slovensku

  • Vypočujte si rozhovor so spolumajteľom siete sushi reštaurácií a bistier Edo-Kin
  • S malou investíciou a nejasným plánom vybudovali sieť prevádzok, ktorá sa rozšírila aj mimo Bratislavu
  • Ak začínaš, len úprava holého priestoru pre gastro potreby ťa stojí zhruba 500 eur na meter štvorcový
zdroj: archív Startitup / Edo-Kin
  • Vypočujte si rozhovor so spolumajteľom siete sushi reštaurácií a bistier Edo-Kin
  • S malou investíciou a nejasným plánom vybudovali sieť prevádzok, ktorá sa rozšírila aj mimo Bratislavu
  • Ak začínaš, len úprava holého priestoru pre gastro potreby ťa stojí zhruba 500 eur na meter štvorcový

V najnovšom podcaste ti prinášame chutný rozhovor so spolumajiteľom známej siete reštaurácií Edo-Kin, Karolom Gálikom.

Aká bola jeho cesta ku gastru a aký mal k nemu postoj? Karol nám o svojom biznise prezradil, ako na začiatku nemali žiadny plán a ani veľký finančný obnos. Mali však 2 veci, ktorým vďačia za to, že sa ich biznis rozšíril na niekoľko prevádzok. Aktuálne ich už oslovujú aj samotní developeri.

Aké je to s takýmto biznisom začínať a čo je potrebné urobiť? Dozvieš sa aj to, aké marketingové nástroje používajú či do čoho sa rozhodli investovať naposledy. Karol priblížil aj tému „Sushi vs. Slovensko“. Sú Slováci ochotní zaplatiť za túto exotickú pochúťku a sú veľkí ochutnávači?

O svojom pohľade na biznis, financovanie podnikania, investíciách a zamestnancoch hovorí Karol Gálik. Príjemné počúvanie.

O autorovi
Roman Naništa

Najnovšie video