Sex a drogy sú v slovenských baroch na dennom poriadku

  • Rozhovor s Michalom Trizuliakom, podnikateľom v gastro segmente a majiteľa SPIN Baru
  • Otvorene porozprával o tom, aká bola párty scéna kedysi a aká je dnes
  • Koľko stojí vychovať si nového barmana a aké nekalé praktiky sa v baroch dejú?
zdroj: Unsplash / StartitUP
  • Rozhovor s Michalom Trizuliakom, podnikateľom v gastro segmente a majiteľa SPIN Baru
  • Otvorene porozprával o tom, aká bola párty scéna kedysi a aká je dnes
  • Koľko stojí vychovať si nového barmana a aké nekalé praktiky sa v baroch dejú?

V tejto podcastovej relácií sa rozprávame s Michalom Trizuliakom, ktorý pôsobí na bratislavskej barovej a gastro scéne už dlhé roky. V súčasnoti vlastní a prevádzkuje coctailbar. Michal nám otvorene prezradil, ako vyzerali párty a večierky kedysi a prečo sa v dnešnej dobe musia bary viac snažiť, aby si udržali klientelu.

Michal nám prezradil aj to, čo si myslí o barmanských kurzoch a koľko času a prostriedkov musíš zainvestovať, aby z teba mohol byť barman či barmanka. Kradnú si podniky barmanov? Aj o tom hovoril Micky Trizuliak otvororene.

Diskutovali sme aj o barových „tabu“ témach. Dozvieš sa, že je stále na dennom poriadku, ak sa pred podnikom alebo v ňom objavia drogy a ako sa proti tomu dá bojovať. A že barmani stále balia ženy na bare? Vypočuješ si vo veľmi otvorenom a úprimnom podcaste o barovej scéne a kultúre, v ktorom zaznie aj to, ako je to so sexom na toaletách. Príjemné počúvanie.

O autorovi
Roman Naništa