Subway po 10 rokoch výrazne zmenil menu, najedia sa tu aj vegáni či vegetariáni

  • Reťazec známy svojimi sendvičmi po celom svete pristúpil k najväčšej zmene v menu za posledných 10 rokov
  • Okrem obľúbených sendvičov reštaurácia vylepšila svoju ponuku o nové produkty, ale aj ingrediencie
zdroj: Wikimedia (Vladis159)/archív Subway
  • Reťazec známy svojimi sendvičmi po celom svete pristúpil k najväčšej zmene v menu za posledných 10 rokov
  • Okrem obľúbených sendvičov reštaurácia vylepšila svoju ponuku o nové produkty, ale aj ingrediencie

Značka Subway koncom augusta výrazne zmenila menu vo svojich reštauráciách nielen na Slovensku, ale aj v Európe. Do ponuky pribudli nové sendviče, tri nové proteínové šaláty, veľké množstvo zeleniny a úplne nová ponuka snackov. Na svoje si prídu aj vegetariáni či vegáni, pre ktorých je tu pripravená oveľa širšia ponuka ako v minulosti.

S novým menu reštaurácii pomáhali zákazníci. „Kto iný by nám v tom mohol viac pomôcť ako naši zákazníci. Preto, všetko, čo si dnes u nás môžete kúpiť, vyberali zákazníci v celoeurópskom hlasovaní, kde boli však významným podielom zastúpení aj zákazníci z nášho regiónu. Počúvali sme ich žiadosti o bezgluténový sendvič, viac vegánskych a vegetariánskych možností. Celá zmena prebehla zo dňa na deň v takmer 300 reštauráciách v strednej a východnej Európe,“ prezrádza pre Startitup zákulisie zdravých noviniek business development agent spoločnosti Subway Slovensko Matej Varga.

Dobrou správou je aj to, že si môžeš vyberať z troch nových pečív, vrátane hrdo predstaveného gluten free variantu. Subway chce osloviť davy aj výživným müsli chlebom naplneným krémovým syrom, kuracou a vegetariánskou quesadillou a malým šalátom, ktorý sa hodí k akémukoľvek produktu.

Nový školský rok, vo vzduchu cítiť jeseň a príroda začína hrať farbami. Čo máš na Septembri najradšej ty? Premeň…

Gepostet von Subway Slovensko am Montag, 2. September 2019

10 rokov a 20 nových ingrediencií

Novinkou je aj tzv. Flavour Station, ktorá sa nachádza na konci výdajného pultu. Tu si môžeš vybrať ďalšie prísady do svojho sendviču, šalátu či wrapu. V ponuke je po novom aj hummus či cviklovo-fazuľová placka, ale aj mango chicken tikka alebo chilli tuniak.

Aby toho nebolo málo, tak do ponuky sme zaradili aj kukuricu, špenát, novodobý superfood – červenú a bielu kapustu, marinované paradajky. Do ponuky syrov sme pridali Emmentaler, krémový syr a Feta syr. Náš zákazník si potrpí na kvalitu, preto sme inovovali a skvalitnili zloženia našich omáčok, pridali aj vegánske tak, aby si každý prišiel na to svoje,“ dopĺňa Varga.

U nás v Subway máš teraz na výber z 26 chutných a čerstvých wrapov.😳 Vyber si svoju náplň a hurá na cestu! 🌯

Gepostet von Subway Slovensko am Freitag, 6. September 2019

Beyond meat vs. Subway

O tom, že Subway sa rovnako ako jeho konkurencia zaujíma o vegánske a vegetariánske alternatívy, hovorí aj spojenie s Beyond Meat. Zákazníci v 635 prevádzkach v USA a Kanade si budú môcť už čoskoro pochutnať na tradičných „mäsových“ guľkách v rastlinnej verzii. Na Slovensku však Beyond Meat zatiaľ nebude.

„Subway naozaj spolupracuje s Beyond Meat na vybraných trhoch v rámci celého sveta. O tom, kedy sa splupráca rozšíri aj na strednú Európu budeme určite vopred informovať,“ hovorí.

Viac čítaj TU>>Beyond Meat sa spojil so značkou Subway. „Mäsové“ guličky vyrobili exkluzívne pre sieť reštaurácií

 

Prichádzajú nové prevádzky a plány

Subway v roku 2018 otvoril dve nové reštaurácie a v závere roka sa remodelovala reštaurácia v bratislavskom Avione, ktorá dostala nový decór.

V tomto novom šate sme následne otvorili druhú reštauráciu v košickej Optime. Aktuálne sa venujeme najmä uvedeniu nového menu na trh, vylaďujeme detaily a pripravujeme aj nové reštaurácie. Radi by sme videli Subway reštaurácie v Prešove, Poprade, Martine, Zvolene, ďalšie v Trnave a Bratislave,“ dodáva na záver M. Varga.

Najnovšie video