Zarobíš si 24 eur za hodinu. Slovenskí vodiči vysmiali reklamu Boltu, tvrdia, že zavádzajú. Firma sa obhajuje

  • Lákavú ponuku skritizovali priamo vodiči Boltu. Opýtali sme sa ich prečo
  • Zárobky partnerských vodičov vzrástli medziročne o 40 %, tvrdí country manažér
bolt 2
Bolt
  • Lákavú ponuku skritizovali priamo vodiči Boltu. Opýtali sme sa ich prečo
  • Zárobky partnerských vodičov vzrástli medziročne o 40 %, tvrdí country manažér

Nedávna reklama od taxislužby Bolt oprávnene zaujala mnohých. Na fotografii má stáť Rado, ktorý je partnerským vodičom Boltu. „S Boltom zarábam cez 24 eur za hodinu,“ hlása krátky text pod ním.

Jediným klikom na reklamu sa dostaneš priamo k možnosti registrácie. Partnerským vodičom s nadštandardným platom sa môžeš stať jednoducho aj ty.

Navyše, ak už všetky potrebné dokumenty na prevádzkovanie taxislužby máš, celý proces zaberie len jeden deň a môžeš vyraziť na cesty, sľubujú na ich webovej stránke.

Ponuka znie skutočne lákavo. Komentáre pod ňou však, naopak, skôr odrádzajú. Hodinovú výšku platu mnohí označujú za klamstvo či zavádzanie.

Ľudia tvrdia, že počas pandémie a obmedzení sú podobné sumy nereálne. Naznačujú, že trh je už preplnený a kritizujú, že suma nepočíta s nevyhnutnými nákladmi.

Nespokojných vodičov sme oslovili a slovo sme dali aj Boltu. Tí si za spomenutou výškou platu stoja a naopak tvrdia, že počas pandémie prosperujú.

„V roku 2021 sme celkovo zaznamenali rekordné výsledky, v júni sme odviezli až o 70 % viac cestujúcich, čo sa týka medziročného porovnania. Rovnako stúpol aj počet našich partnerských vodičov a ich zárobkov, tie vzrástli medziročne až o 40 %,“ hovorí pre Startitup Eduard Suchánek, country manažér Bolt na Slovensku.

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá