EXLUZÍVNE Zabijak mafie je na slobode: Samopalom rozstrieľal vysokopostaveného člena konkurenčného gangu

  • Muž, ktorý samopalom rozstrieľal mafiána Róberta Pála, je na slobode
  • Strieľal aj na podnikateľa z Rovinky
  • Richarda Rakického prepustili s prísnymi opatreniami
Richard Rakický alias Riki rozstrieľal samopalom Róberta Pála
Na fotke Richard Rakický alias Riki, Polícia SR, Ministerstvo vnútra SR
  • Muž, ktorý samopalom rozstrieľal mafiána Róberta Pála, je na slobode
  • Strieľal aj na podnikateľa z Rovinky
  • Richarda Rakického prepustili s prísnymi opatreniami

Bol členom vražedného komanda obávaného bratislavského gangu sýkorovcov. Jeho bossom bol Róbert Lališ prezývaný Kýbel. A práve na jeho pokyn obávaný sýkorovec rozstrieľal jedného z najobávanejších členov konkurenčného gangu takáčovcov. Meno zabijaka mafie, ktorý sa dostal na slobodu, je podľa informácií Startitup Richard Rakický, v podsvetí prezývaný Riki.

Na slobodu ho prepustili po niečo viac ako 11 rokoch za mrežami. Roky väzenia strávil v najstráženejšej väznici v Leopoldove. O tom, že je obávaný Richard Rakický alias Riki na slobode, rozhodol trnavský súd.

„Senát Okresného súdu Trnava vydal dňa 9.1.2023 uznesenie, na základe ktorého odsúdeného podmienečne prepustil z výkonu trestu odňatia slobody, ktorý mu bol uložený trestným rozsudkom Špecializovaného trestného súdu, zo dňa 28.7.2014,“ potvrdila informácie Startitup hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Jana Kondákorová.

Medzi ľuďmi, ktorí sa v minulosti pohybovali v podsvetí, nastal okamžite po prepustení Rakického na slobodu rozruch. „Riki bol naozaj Kýblov zabijak. Bol to strelec, ktorý samopalom rozstrieľal Róberta Pála a strieľal aj na podnikateľa z Rovinky Miša Škorvagu. Toho vtedy netrafil,“ povedal pre Startitup zdroj blízky bratislavskému podsvetiu.

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá