Na Slovensku máme svetový unikát: Toto centrum nám závidia aj za hranicami

03_1200x628
Techsavers

Trend nakupovania vecí z druhej ruky si stále drží celosvetové prvenstvo. Rovnako to platí aj na Slovensku. Netýka sa to len oblečenia, ale aj elektroniky. Špeciálne tej výpočtovej, kam môžeme zaradiť notebooky či počítače. S kúpou tejto techniky sa však stále spája niekoľko predsudkov. Jedným z nich je aj to, ako napríklad notebook z druhej ruky vyzerá. S tým by však mohol byť nadobro koniec. 

Renovácia nie je repasácia

Prieskum agentúry 2muse z februára tohto roka ukázal, že takmer polovica Slovákov pozná rozdiel medzi renovovanou a repasovanou výpočtovou technikou. 

Zároveň však až 62 % uviedlo, že od ich kúpy môže odradiť obava, že má produkt vizuálne nedostatky (škrabance) a až 70 % ľudí sa dokonca bojí, že kupujú pokazený produkt. 

graf1 – zdroj
graf 2 – zdroj

Pri notebookoch, či počítačoch z druhej ruky sa môžeme stretnúť s renováciou, repasáciou, či opravou. Pre niekoho môžu byť tieto pojmy totožné, no opak je pravdou. Napríklad v prípade renovovanej techniky je notebook či počítač v 100 % funkčnom stave. Čo sa o repasovanej technike povedať nedá.

Málokto však vie, že na Slovensku máme firmu, ktorá sa renovácii venuje na svetovej úrovni. Notebook, ktorý mal na na stole niekto iný a používal ho nejaký čas dostane do stavu, kedy je na nerozoznanie od nového. Hovoríme o firme Techsavers

02_1200x628
zdroj: Techsavers

Prvé renovačné centrum na Slovensku

Značka Techsavers sídliaca v Banskej Bystrici sa venuje prvotriednej renovácii notebookov, počítačov a ďalšej výpočtovej technike. Práve na strednom Slovensku sa nachádza jediné renovačné centrum svojho druhu nielen na Slovensku, ale v celej Strednej Európe. Na rozlohe viac ako 9 000 m2 prebieha viacstupňový proces renovácie, ktorým každý mesiac prejde takmer 4 000 notebookov a počítačov. 

Viacstupňový proces renovácie prebieha v spomínanom renovačnom centre v Banskej Bystrici. Renovácia notebooku znamená, že je v 100 % funkčnom stave. My však každý jeden kus precízne vyčistíme, otestujeme a obnovíme tak, aby bol aj po vizuálnej stránke na čo najvyššej úrovni. Vďaka najmodernejšiemu technologickému vybaveniu, patríme medzi lídrov v renovácii výpočtovej techniky v celej strednej Európe,” vysvetľuje CEO Techsavers Jaroslav Žerebák.

Garancia kvality TSQ 7/7

Techsavers záleží na tom, aby ste výpočtovej technike z druhej ruky mohli veriť a pokračovali v jej príbehu ďalej.  Preto  zadefinovali najvyšší štandard renovovanej výpočtovej techniky. Vďaka garancii kvality TSQ 7/7 máte istotu, že produkt je v 100 % funkčnom stave a že sa na neho môžete naozaj spoľahnúť. 

Techsavers okrem toho ponúka nadštandardné služby ako napríklad garanciu výdrže batérie, sieť odborných predajných miest, minimálne 2-ročnú záruku, transparentné kategórie produktov alebo novo-potlačené lokalizované klávesnice.

Treba podotknúť, že všetky produkty, ktoré vyjdu z renovačného centra sú 100 % čisté a pripravené na okamžité používanie.

Veríme, že naším prístupom, zbúrame všetky predsudky, ktoré sú spojené s kúpou notebookov a počítačov z druhej ruky,” dodáva Jaroslav Žerebák. 

Zdroj prieskumu: Agentúra 2muse realizovala exkluzívny kvantitatívny prieskum pre Techsavers na reprezentatívnej vzorke Slovenska, n=1194 respondentov v čase 17.2. – 22.2.2023

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá