Slovenskú otváračku Vapiana zradili technológie: Toto sme vo svete nezažili, hovorí reťazec

  • Zákazníci hneď po otvorení zaplnili všetkých 150 miest na sedenie
  • Na svoje objednávky tak museli čakať dlhšie
Vapiano reštaurácia v Mlynských Nivách
Vapiano reštaurácia v Mlynských Nivách, Startitup/Martin Papai
  • Zákazníci hneď po otvorení zaplnili všetkých 150 miest na sedenie
  • Na svoje objednávky tak museli čakať dlhšie

Včera sa v nákupnom centre na Mlynských nivách otvorila zákazníkmi dlho očakávaná reštaurácia. Pri výnimočnom koncepte reštaurácie Vapiano ide o naozaj populárnu sieť reštaurácií zo zahraničia. To bolo vidieť aj na jej včerajšej návštevnosti už počas prvého dňa. 

Ako sme ťa už včera informovali, ľudia museli na stôl čakať v dlhom rade. Doba čakania na stôl bola približne hodina a pol.

Dnes Vapiano na svojej facebookovej stránke informovalo, že ich nápor bol naozaj taký vysoký, zákazníci hneď po otvorení zaplnili všetkých 150 miest na sedenie.

„Do pár minút sa vytvoril rad ďalších zákazníkov, ktorí čakali na voľný stôl. No boli sme pripravení! V kuchyni aj na pľaci bolo toľko Vapianistov, že by sme vedeli hravo obslúžiť všetkých. Bohužiaľ, sklamala nás technológia. Malá zmena v sieti nečakane zapríčinila, že vaše objednávky sme síce pripravili, no nevedeli sme ich priradiť k stolom,“ uvádza vo svojom príspevku Vapiano.

Ako ďalej uviedli, zákazníci tak museli čakať na svoje objednávky dlhšie. V reštaurácii boli aj iní Vapianisti, ktorí pobočky otvárali po celom svete a sami nikdy nezažili podobnú situáciu. „Problém sme už odstránili, no do konca novembra ďalej pracujeme v testovacej prevádzke,“ uvádzajú v príspevku.

Za zlyhanie technológií sa zákazníkom ospravedlnili a v príspevku dodávajú: „Máme radosť, že v Bratislave sú stovky ľudí, ktorí milujú Vapiano. Dnes ste nám to úplne nečakane ukázali v plnej sile.“

Čerstvosť na prvom mieste

Vapiano je výnimočný koncept reštaurácií, kde si potrpia na niekoľkých aspektoch. Prvým a asi najdôležitejším je čerstvosť surovín, ktoré používajú. Cestoviny, ale aj napríklad cesto na pizzu sa robia priamo na mieste, čo je cítiť na finálnom produkte, ktorý skončí na tanieri pred tebou. Rôzne druhy cestovín navyše robia z kvalitnej semolinovej alebo špaldovej múky.

V tomto podniku myslia aj na vegetariánom, vegánov či ľudí, ktorí majú akékoľvek iné potravinové intolerancie. Za zmienku stoja práve cestoviny bez cestovín, ktoré sú robené z cukety, a tak sú 100 % zeleninové. 

Vapianisti myslia aj na najmenších. V ponuke majú naozaj pestrú škálu rôznych jedál určených pre tých najmenších. Deťom môžu pripraviť aj pizzu v tvare zvieratiek alebo cestoviny v tvare lietadla. 

Ceny sú nastavené pomerne dobre. Pizzu si môžeš dopriať už za 6,90 eur, cestoviny už od 6,50 eur a rizoto od 8,9 eur.

To, čo zaujme zákazníka hneď, ako príde do reštaurácie, je otvorená kuchyňa. Práve vďaka nej môžeš priamo nahliadnuť do celého procesu výroby tvojho jedla. Výrobu cesta, no aj samotné servírovanie na tanier, budeš mať vždy v tvojom zornom uhle. 

Zdroj: Facebook/Vapiano Slovensko

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá