Tatry majú nové medzinárodné spojenie

Tatry majú nové medzinárodné spojenie

Ako informoval dnes TASR spoločnosť FlixBus má novú linku, ktorá smeruje z poľkého Krakova až do Budapešti.  V rámci svojej trasy bude stáť aj v Starom Smokovci, Tatranskej Lomnici a v Ždiari. Nová medzinárodná linka vedie z poľského Krakova, cez Vysoké Tatry do Košíc a ďalej pokračuje na letisko v Budapešti až do centra mesta. Jazdiť bude dvakrát denne, zastávky sa mierne líšia. Raz denne zastavuje v Ždiari a raz denne namiesto toho v Prešove.

„Okrem priameho spojenia z Košíc alebo Prešova so strediskami vo Vysokých Tatrách, sa tak otvára ďalšie spojenie východného Slovenska s letiskom v Budapešti,“ uviedla hovorkyňa autobusového prepravcu FlixBus Martina Čmielová pre TASR.

Spojenie bude svoju cestu v Krakove začínať o 10:30 a v Ždiari zastaví vždy o 12:40. V Tatranskej Lomnici bude o 13:00 a v Starom Smokovci o 10 minút neskôr. Ďalej bude pokračovať smerom do Popradu a Košíc a svoju trasu ukončí o 19:00 na medzinárodnom letisku v Budapešti. Táto trasa určite poteší mnohých dovolenkárov, ktorí sa tak budú môcť dopraviť na maďarské letisko.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá