Slovák ide pracovať do najlepšej reštaurácie v Európe, z burgrárne ho pritom vyhodili, pretože…

play icon

Diskusný Klub: Filip Urbanič

To, že sú Slováci veľmi šikovní a nestratia sa ani vo svete, dokazuje aj náš dnešný hosť, ktorý je kuchárom svetovej úrovne. Filip Urbanič prijal pozvanie do najnovšej epizódy relácie Startitup Diskusný Klub, v ktorej s naším moderátorom Šimonom Žďárským nahliadli do tajomstiev profesionálnej kuchyne na tej najvyššej úrovni.

„Keď si kúpite základné menu, je to 700 eur bez nápojov a následne máte rozličné vínne karty, ktoré začínajú na, povedzme, 500 eurách, čiže sa bavíme o 1 200 eurách na osobu. To je najlacnejšie menu.“

Exotické suroviny, dych vyrážajúce priestory reštaurácie a namiesto obyčajného jedenia zážitok na úrovni. Jedlo nemusí byť iba o chutiach, ale najmä o zážitku a to sa snaží svojim zákazníkom prinášať aj náš hosť. Ak ťa zaujíma zákulisie profesionálnej kuchyne, určite si vypočuj dnešný rozhovor.

Pre viac rozhovorov so zaujímavými osobnosťami a o aktuálnej politickej situácii sleduj aj ďalšie epizódy Diskusný Klub.