K VECI: Prečo stojí rezeň v Bratislave 17 eur a bude na Slovensku Michelin?
K veci: Bude na Slovensku Michelin?
V relácii K veci s Richardom Dírerom sme sa z bratislavského Tyršáku pozreli na tému, ktorá sa dotýka každého z nás – budúcnosť slovenského gastra. Prečo je jedlo v reštauráciách čoraz drahšie? Kam smeruje odvetvie, ktoré kedysi tvorilo prirodzené centrum mestského života? O prežití malých podnikov, cenách surovín aj o tom, ako dnes ľudia míňajú za jedlo, diskutovali šéfkuchár Peter Slačka z bistra JOLK, CEO prevádzky Čulenova 3 Richard Kalanin a makroekonomický analytik Slovenskej sporiteľne Matej Horňák.
Po odomknutí uvidíš:
- Celé PREMIUM video o téme gastro
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.