Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí

Hosťom rozhovoru je Viliam Pavlovský, podnikateľ a majiteľ reštaurácie Sympl v Banskej Bystrici. Keď že nie otvorený dostatočne dlho, Viliam nemá právo na finančnú podporu od štátu v čase krízy. Podnik budoval pol roka, aby ho stihli otvoriť. Ako sa k tomu postavil? Viliam vraví, že aj keď máš tržby 100 tisíc, zisk môže byť minimálny.

V jeho prípade 3 tisíc eur. Do podniku investovali viac ako pól milióna eur. Viliam Pavlovský je aj jeden z autorov petície na pomoc gastro segmentu. Podpísať ju môžeš tu: https://10pregastro.sk/ Prečo pociťuje krivdu zo strany štátu a prečo sú podmienky podpory nastavené zle? Ako dlho sa bude vracať gastro scéna do starých koľají a čo je momentálne jeho priorita? To všetko a oveľa viac sa dozvieš v Startitup Diskusnom Klube so Šimonom Žďárským.

Viliamov Instagram 

  • 24 hod
  • 48 hod
  • 7 dní