Strýc Food: Na Žitnom ostrove sa tradícia varí na tanieri, spoznaj chute Trnavského kraja
Strýc Food: Trnavský kraj
V ďalšej kapitole nášho gastronomického putovania sme sa zastavili tam, kde sa rodí chuť južného Slovenska – na Žitnom ostrove. V ikonickej Villa Rose nás privítala atmosféra, ktorá vonia tradíciou, a na tanieri pristáli skutočné lokálne poklady. Spolu so šéfkuchárom sme sa presunuli na farmu Kukkonia, kde vznikla kombinácia, ktorá bola rozhodne lepšie, ako tá, ktorú si pamätáš zo školskej jedálne: poctivé bravčové líčka a fazuľový prívarok, pripravené priamo na mieste, s úctou k surovinám aj regiónu. Ochutnajte s nami kus Trnavského kraja – autentický, zemský a neskutočne dobrý. Spoznajte s nami chute Slovenska!
Epizóda relácie vznikla v spolupráci so Slovakia Travel.
V ďalšej kapitole nášho gastronomického putovania sme sa zastavili tam, kde sa rodí chuť južného Slovenska – na Žitnom ostrove. V ikonickej Villa Rose nás privítala atmosféra, ktorá vonia tradíciou, a na tanieri pristáli skutočné lokálne poklady. Spolu so šéfkuchárom sme sa presunuli na farmu Kukkonia, kde vznikla kombinácia, ktorá bola rozhodne lepšie, ako tá, ktorú si pamätáš zo školskej jedálne: poctivé bravčové líčka a fazuľový prívarok, pripravené priamo na mieste, s úctou k surovinám aj regiónu. Ochutnajte s nami kus Trnavského kraja – autentický, zemský a neskutočne dobrý. Spoznajte s nami chute Slovenska!
Nenechaj si ujsť aj ďalšie epizódy relácie Strýc Food.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.