Strýc Food: Žiadne rýchle burgre a spotené hranolky. Malé Las Vegas za hranicami nás vyviedlo z omylu

Strýco Filip testuje gastro v Zakopanom

Pokračujeme v našej sérii testovania gastro prevádzok v lyžiarskych strediskách. Tentokrát sme vycestovali za hranice republiky a našou obeťou sa stalo podtatranské mesto u našich severných susedov. Poliaci ho nazývajú aj ako hlavné zimné mesto Poľska. Žije tu niečo vyše 25-tisíc obyvateľov a cestovný ruch je tu na najvyššej možnej úrovni. Zakopane ročne navštívia tisícky slovákov.

Aké iné gastro ocenenia získala víťazná prevádzka nášho testu? Ktoré obľúbené reštaurácie našich fanúšikov sme otestovali na ich odporúčanie? Boli prevádzky odporúčané našimi fanúšikmi skutočne také úžasné? Koľko v Poľsku stojí porcia jedla v najlepšie hodnotenej reštaurácii? Oplatí sa pricestovať do Zakopaného za gastrom? Čo špeciálne Strýco ochutnal po prvý raz v poľskom Zakopanom? Kde v Zakopanom sa najlepšie naješ? Ktorá reštaurácia v Zakopanom nestojí ani za povšimnutie?

To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele Strýc Food.

Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.

Poteš svojich blízkych našou Strýc Food zásterou alebo tričkom so zajícom, objednaj tu.

Špeciálny diel Strýc Foodu je dostupný len pre členov PREMIUM klubu. V najnovšom diele uvidíš:

  • Kde sa dobre naješ, keď si na výlete v Zakopanom
  • Koľko peňazí minieš, ak si chceš dopriať niečo lepšie ako len bufet na svahu
  • Či to je s poľským gastrom až také zlé, ako si väčšina Slovákov myslí
Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM