Strýc Food: Srdcom skejťák, dnes tvár top kuchyne Trenčianskeho kraja
Strýc Food: Trenčiansky kraj
Naša cesta po Slovensku pokračuje a tentoraz sme zakotvili v Trenčianskom kraji. Z hlavnej trasy sme odbočili až do malej dedinky Košariská, kde sme objavili skutočný gastronomický poklad – reštauráciu Holotech Víška. Miesto, kde sa tradičné chute stretávajú s moderným rukopisom. Ochutnali sme poctivé makové šúľance aj výraznú zabíjačkovú tlačenku, ktorá chutí presne tak, ako má. Spolu s kuchárom Petrom sme sa pustili do prípravy jedla, ktoré dokonale vystihuje silu lokálnych surovín – jahňaciu pečeň so slivkami a kvapkou koňaku, podávanú s domácim chlebom, ktorý Peter upiekol priamo pre nás. Ďalší región, ďalší autentický príbeh. Spoznajte s nami chute Slovenska.
Epizóda relácie vznikla v spolupráci so Slovakia Travel.
Naša cesta po Slovensku pokračuje a tentoraz sme zakotvili v Trenčianskom kraji. Z hlavnej trasy sme odbočili až do malej dedinky Košariská, kde sme objavili skutočný gastronomický poklad – reštauráciu Holotech Víška. Miesto, kde sa tradičné chute stretávajú s moderným rukopisom. Ochutnali sme poctivé makové šúľance aj výraznú zabíjačkovú tlačenku, ktorá chutí presne tak, ako má. Spolu s kuchárom Petrom sme sa pustili do prípravy jedla, ktoré dokonale vystihuje silu lokálnych surovín – jahňaciu pečeň so slivkami a kvapkou koňaku, podávanú s domácim chlebom, ktorý Peter upiekol priamo pre nás. Ďalší región, ďalší autentický príbeh. Spoznajte s nami chute Slovenska.
Nenechaj si ujsť aj ďalšie epizódy relácie Strýc Food.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.