Strýc Food: Srdcom skejťák, dnes tvár top kuchyne Trenčianskeho kraja

play icon

Strýc Food: Trenčiansky kraj

Naša cesta po Slovensku pokračuje a tentoraz sme zakotvili v Trenčianskom kraji. Z hlavnej trasy sme odbočili až do malej dedinky Košariská, kde sme objavili skutočný gastronomický poklad – reštauráciu Holotech Víška. Miesto, kde sa tradičné chute stretávajú s moderným rukopisom. Ochutnali sme poctivé makové šúľance aj výraznú zabíjačkovú tlačenku, ktorá chutí presne tak, ako má. Spolu s kuchárom Petrom sme sa pustili do prípravy jedla, ktoré dokonale vystihuje silu lokálnych surovín – jahňaciu pečeň so slivkami a kvapkou koňaku, podávanú s domácim chlebom, ktorý Peter upiekol priamo pre nás. Ďalší región, ďalší autentický príbeh. Spoznajte s nami chute Slovenska. 

Epizóda relácie vznikla v spolupráci so Slovakia Travel.
 

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Nenechaj si ujsť aj ďalšie epizódy relácie Strýc Food.