Poľský Krakov sa stane euróspkym hlavným mestom inovácií

  • Svetový pretek v oblasti inovačných technológií naďalej pokračuje. Ako udržať krok s dobou, postavať ekonomiku 4.0, a prečo je implementácia 5G základom rozvoja krajiny?
kars
facebook.com/ICEKrakow
  • Svetový pretek v oblasti inovačných technológií naďalej pokračuje. Ako udržať krok s dobou, postavať ekonomiku 4.0, a prečo je implementácia 5G základom rozvoja krajiny?

Stane sa digitálne občianstvo bežnou súčasťou našich krajín, a prečo je CyberSecurity tak dôležitá? Viac ako 5-tisíc ľudí, vrátane 200 expertov svetovej úrovne sa stretne na Impact’17 v poľskom Krakove, aby hľadali odpovede na vyššie spomenuté otázky.

Od 31. mája do 1. júna sa Krakov stane európskym hlavným mestom inovácií. Medzi pozvanými sú tie najvýznamnejšie technologické esá a spoločnosti. Patrí medzi ne napríklad Samsung, MasterCard, TechCrunch ale aj Harvardská lekárska škola, či Uber alebo PayU.

 

Medzi hosťami nebude chýbať ani Bertrand Piccard zo spoločnosti Solar Impulz, podnikateľ a vynálezca  a Timotheus Hottges – generálny riaditeľ T Mobile. Počas dvoch dní budú vizionári a tvorcovia najmodernejších technológií a generálny riaditelia globálnych spoločností diskutovať na témy, ktoré dnes hýbu svetom technológií.

Diskusie sa uskutočnia v dvanástich rôznych tematických okruhoch ako je: priemysel 4.0, mobilita, fintech a e-commerce, biotechnológie a digitalhealth, energetika, foodtech a agritech. Chýbať však nebude ani kreatívny priemysel, digital state, techcity, investície a podnikanie.

Na tomto jedinečnom evente budeš mať možnosť zažiť hodnotný networking, dozvieš sa o nových inováciách, vymeníš si skúsenosti, alebo vytvoríš nové hodnotné kontakty. Predovšetkým si však rozšíriš svoju sieť zaujímavých podnikateľských kontaktov.

Technológia 5G bude jednou z kľúčových tém. Dozvieš sa, prečo krajiny, ktoré sa ako prvé pustia do implementácie tejto technológie, budú mať rýchlejší hospodársky rast a jasnú budúcnosť.

5G totižto predstavuje turbo-akceleráciu všetkých procesov využívajúcich bezdrôtový interenet. Oproti 4G pôjde o viac ako 30-násobné zrýchlenie v porovnaní s 4G. Procesy vo všetkých oblastiach hospodárstva sa nielen niekoľkonásobne zrýchlia, ale predovšetkým zefektívnia, a to aj bez zásahu ľudského faktora.

Špeciálnym hosťom bude Bertrand Piccard – cestovateľ, ktorý ako prvý dokončil non-stop prelet lietadlom len na solárny pohon.

Nové technológie, ktoré sa v Krakove odprezentujú sľubujú aj predstavenie inovačných technológií, ktoré zapríčinia posun medicíny, a to hneď o niekoľko krokov vpred. Tento vývoj bude mať za následok predĺženie priemernej dĺžky života, zvýšenie úrovne liečby a aj zlepšenie celkového životného pohodlia.

Viac informácií o tejto udalosti nájdeš TU.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá