Aj Slováci majú šancu fotiť pre slávny National Geographic

  • Fotka v National Geographic ti môže otvoriť brány do fotografického sveta
  • Vďaka súťaži od Huawei máš teraz šancu pre nich fotiť aj ty
  • Stačí sa zapojiť do súťaže, splniť podmienky a zaujať porotu
huawei
GillyBerlin
  • Fotka v National Geographic ti môže otvoriť brány do fotografického sveta
  • Vďaka súťaži od Huawei máš teraz šancu pre nich fotiť aj ty
  • Stačí sa zapojiť do súťaže, splniť podmienky a zaujať porotu

National Geographic je známy svojimi priam až legendárnymi fotkami a fotiť pre nich je pre niektorých profesionálnych fotografov životná méta. Teraz vďaka súťaži, ktorú organizuje Huawei máš šancu pre nich fotiť aj ty.

Ak sa staneš absolútnym víťazom Huawei Next Imagebudú tvoje zábery publikované v časopise National Geographic, ďalej budeš mať  možnosť zúčastniť sa septembrovej fotoexpedície s magazínom National Geographic v Taliansku a k tomu všetkému ešte získaš aj 10 000 eur v hotovosti a notebook Huawei Matebook X. A vieš čo je na tom najlepšie? Na to aby si uspel nemusíš byť profesionálny fotograf.

Zabodovať možno v šiestich kategóriách

Úlohou súťaže Huawei Next Image je nielen upozorniť na stále rastúcu obľubu mobilných fotiek, ale zároveň aj vypátrať talentovaných fotografov, ktorí k zhotovovaniu vydarených snímkov používajú smartfóny. Nádejní fotografi – ako amatérski, tak aj profesionálni – môžu súťažiť v šiestich kategóriách, zameraných na posúvanie hraníc vizuálnych zážitkov:

  • Faces – experimentovanie s identitou a sila portrétu;
  • Good Night – zachytenie momentov pri slabom svetle;
  • Hello, Life! – zdieľanie emócií alebo inšpirácie v každodenných zážitkoch;
  • Check-In – objavovanie nových miest a nových zážitkov;
  • Nature – flóra, fauna a krajina v jej prirodzenej podobe;
  • Story Board – vyrozprávanie príbehu v 9 (deviatich) snímkach, mriežka fotografií, ktorá zachytáva zaujímavý príbeh.

Uvedením prvého duálneho fotoaparátu v smartfóne v roku 2016 nastavila spoločnosť Huawei nový štandard na poli fotenia vreckovými zariadeniami. V súčasnosti mení históriu fotografovania znova – a to prelomovým modelom Huawei P20 Pro. Jeho majitelia budú mať v súťaži automaticky výhodu – je totiž prvým smartfónom na svete, ktorý disponuje trojitým fotoaparátom a súčasne využíva pokročilú umelú inteligenciu.

Hodnotiť bude aj Wonder Woman

Zapojiť sa je jednoduché: stačí odfotiť zábery, ktoré spĺňajú parametre súťažných kategórií, smartfónom značky Huawei. Svoje vybrané fotografie nahrajte do online galérie http://campaign.consumer.huawei.com/sk/ do 20. augusta.

V termíne od 9. júla do 24. augusta je možné na uvedenej stránke hlasovať za najlepšie fotografie v každej kategórii. Následne bude mať porota týždeň na to, aby z päťdesiatky fotografií s najväčším počtom hlasov verejnosti vybrala celkového víťaza. Ten bude vyhlásený 10. septembra 2018. Zoznam odborníkov a hodnotiteľov, ktorí v odbornej porote zasadnú, sa skladá najme z odborníkov z fachu, vrátane fotografa National Geographic Dominica Bracca či laureáta ceny World Press Photo Tomasza Lazara. Hodnotiť fotografie bude aj Gal Gadot, herečka a globálna ambasádorka série Huawei P20

Zobraziť celú galériu (3)
zdroj: Gage Skidmore

Najlepších 50 fotografií zo strednej a východnej Európy a severských krajín bude tiež predložených do celosvetového kola súťaže Huawei Next Image. A na čo sa môže tešiť jej víťaz?

Fotografi, ktorí ovládnu jednotlivé kategórie, získajú notebook Huawei Matebook X, možnosť publikovať svoje zábery v prestížnom magazíne National Geographic a finančnú výhru vo výške 2 000 eur. Víťaz 2. miesta sa môže tešiť na Huawei P20 Pro, fotografovi s umiestnením na tretej priečke bude patriť model Huawei P20.

Smartfón P20 dostanú aj víťazi Ceny publika – teda autori fotografií, ktoré získajú v jednotlivých kategóriách najvyšší počet hlasov verejnosti. Šancu ma každý, pokús sa urobiť čo najlepšiu fotku a možno práve tvoje fotky sa objavia v časopise National Geographic. Zapoj sa na http://campaign.consumer.huawei.com/sk/.

Zdroj: TS Huawei

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá