GEFCO Slovakia prepravilo do Číny tvárové rúška  pre kolegov z lokálnej pobočky 

  • Spoločnosť GEFCO Slovakia prepravila do Číny prvú zásielku tvárových ochranných rúšok, ktoré sú v Číne nedostatkovým tovarom kvôli epidémii korona vírusu
  • Zásielka opustila Slovensko letecky stredu 12. februára 2020 a bude doručená v piatok 14. februára 2020
GEFCO
  • Spoločnosť GEFCO Slovakia prepravila do Číny prvú zásielku tvárových ochranných rúšok, ktoré sú v Číne nedostatkovým tovarom kvôli epidémii korona vírusu
  • Zásielka opustila Slovensko letecky stredu 12. februára 2020 a bude doručená v piatok 14. februára 2020

Ide o špeciálnu zásielku, ktorú vysiela slovenský tím divízie AIR&SEA zamestnancom lokálnej pobočky spoločnosti GEFCO v Číne.

„Po vzhliadnutí televíznej reportáže o nedostatku ochranných rúšok, ktorých nosenie je v Číne aktuálne povinné, som okamžite napísal kolegovi z čínskej pobočky, či sú informácie správne a či ochranné rúška potrebujú,“ popisuje začiatok akcie Ladislav Balogh, Forwarding Manager logistickej spoločnosti GEFCO Slovakia a dodáva, že čínski kolegovia prejavili okamžite veľký záujem. Tím Ladislava Balogha obratom objednal ochranné rúška od troch dodávateľov, ktorí mali zásoby skladom, a zabezpečil ich letecký transfer do Číny. 

Náš kolega Matej v trnavskej pobočke GEFCO pracuje ako vodič expedície. Do našej spoločnosti sa dostal vďaka…

Gepostet von GEFCO Slovakia am Donnerstag, 12. Dezember 2019

Nákup materiálu i dopravu zakúpených tvárových rúšok hradila divízia AIR&SEA spoločnosti GEFCO Slovakia. Tím Ladislava Balogha sa popri bežných pracovných aktivitách pokúša nájsť ďalších dodávateľov ochranných rúšok, od ktorých by mohli nakúpiť ďalší materiál.

Ako prepraviť želatínu z Liptovského Mikuláša do Japonska? Na to, aby sme našim zákazníkom vedeli pomôcť aj s takouto…

Gepostet von GEFCO Slovakia am Dienstag, 28. Januar 2020

„K dnešnému dňu sa nám podarilo zohnať ďalších päť tisíc rúšok, ktoré by sme mali do našej pobočky v Hong Kongu vyslať koncom tohto týždňa,“ doplňuje Ladislav Balogh, ktorého tím nie je v podobných akciách žiadnym nováčikom. V minulom roku pomáhali s obnovou lesných porastov po kalamite, pravidelne sa skladajú a finančne i dobrovoľníckou činností podporujú detské domovy či organizácie ktoré sa starajú  o zdravotne znevýhodnené deti. „Teraz je to po prvýkrát, čo pomoc potrebujú priamo naši kolegovia, teda ľudia, ktorých poznáme a za normálnej situácie sme s nimi takmer v každodennom spojení,“ uzatvára Ladislav Balogh.

O SPOLOČNOSTI  GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v komplexnom riešení dodávateľských reťazcov a európskym lídrom v oblasti logistiky pre automobilový priemysel. GEFCO stavia na svojich 70-ročných skúsenostiach a vďaka 13 000 zamestnancom navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia pre moderné dodávateľské reťazce v rozličných odvetviach priemyslu. Spoločnosť pôsobí v 47 krajinách sveta a svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek. V roku 2018 dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,6 miliárd eur.

Zdroj: TS

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá