Kollár sa pýtal Haščáka, prečo na neho útočia jeho médiá. Nemám vás rád, povedal mu vraj milionár

  • Boris Kollár povedal, že si chcel s Jaroslavom Haščákom vybaviť, prečo naňho jeho médiá útočia
  • Haščák ho podľa vlastných slov nemá rád
kollár
SITA/Kancelária NR SR
  • Boris Kollár povedal, že si chcel s Jaroslavom Haščákom vybaviť, prečo naňho jeho médiá útočia
  • Haščák ho podľa vlastných slov nemá rád

Borisovi Kollárovi prekážal tlak, ktorý naňho vyvinuli médiá zo siete Penty. Preto sa stretol s jej šéfom Jaroslavom Haščákom. Povedal to na tlačovej konferencii v parlamente. Šlo o články, ktoré odhalili, že si predseda parlamentu píše s transrodovou modelkou. Boris Kollár však vypisovanie nepovažuje za problém.

Nemám sa za čo a ani nie som ochotný sa ospravedlniť,“ povedal Kollár s tým, že šlo o súkromnú komunikáciu, ktorá bola predovšetkým zábavou. „Ja si vo virtuálnom priestore píšem s kadekým. Ja takto relaxujem. Niektorí politici relaxujú pri alkohole. Niektorí relaxujú tak, že rozkrádajú vaše verejné financie a do toho pridávajú ešte ten alkohol, prípadne aj nejaké drogy,“ dodal Kollár.

Kollára by mal riešiť zlepšenie života transrodových ľudí na Slovensku, tvrdí Iniciatíva inakosť

Stretnutie s Jaroslavom Haščákom odôvodnil tak, že si s ním chcel zoči-voči vybaviť útoky médií Penty voči nemu. Stretli sa na verejnosti, takže podľa Kollára nemalo ísť o žiadne konšpirácie, ale férovú debatu.

Chcel som vedieť, či to ide na jeho príkaz,“ povedal. „Pán Haščák bol veľmi úprimný. Povedal mi, že ak je nejaké spektrum od „nula“ až po „nemám vás rád“, tak som na tom konci „nemám vás rád“,“ povedal Kollár.

Na otázku od novinára, že či sa nebojí, že naňho niekto nasadí volavku, Kollár odpovedal, že mu to prekážať nebude. „Ak to bude pekná baba, tak sa s ňou aj vyspím, však som to ja,“ povedal. Dodal, že Haščákovi nesľúbil nič, pokiaľ o ňom bude denník z portfólia Penty písať pekne. „Prisahám vám na svoje deti. A mám ich dosť,“ zahlásil.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá