9-ročná vodička, 4-ročná spolujazdkyňa. Sestry sa rozhodli, že si vyrazia k moru, stopla ich polícia

  • Polícia bola privolaná na miesto nehody
  • Keď zistili, kto je za volantom auta, zažili poriadny šok
Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok, Twitter/WVC Police, pixabay/PublicDomainPictures
  • Polícia bola privolaná na miesto nehody
  • Keď zistili, kto je za volantom auta, zažili poriadny šok

Pamätáš si ešte na moment, keď si sa ako 17-ročný tešil, že si už môžeš za volant sadnúť hoc aj v doprovode rodičov? V porovnaní s prípadom, ktorý sa odohral v Utahu, by si bol už šoférom dôchodcom. Utahská polícia totiž uviedla, že „bola dosť prekvapená“, keď v stredu ráno objavili 9-ročnú „šoférku“. Tá totiž autom jazdila so svojou štvorročnou sestrou, ktorá bola na sedadle spolujazdca.

Od cieľa mali ďaleko

Dievčatká si očividne z polície ťažkú hlavu nerobili. Jednoducho príslušníkom vysvetlili, že smerujú do Kalifornie, nakoľko sa chcú „kúpať v mori a plávať s delfínmi“. Sestry prešli po dvoch hlavných cestách, narazili do iného auta a následne čelne narazili do nákladného vozidla.

Dievčatá však očividne mysleli na svoju bezpečnosť, nakoľko ich polícia našla pripútané bezpečnostnými pásmi. Z nehody obe vyviazli bez zranení a nikomu sa nič vážne nestalo. Celý plán začal v stredu o tretej ráno.  Dievčatá sa zobudili a rodičom vzali ich Chevrolet Malibu.

Aby rodičov nevyrušili, vykradli sa z domu cez suterén, uvádza The Guardian. Ich plán bol následne jasný – dovolenka v Kalifornii. Cesta by im však trvala minimálne 10 hodín cesty. Od cieľa mali teda pekne ďaleko.

Dievčatku sa totiž podarilo odšoférovať približne 16 kilometrov a následne na križovatke v protismere narazilo do kamióna. Aj napriek tomu, že sa nám vzdialenosť nezdá veľkou, na 9-ročné dieťa je to šialený výkon.

Teraz dovolenka, predtým Lamborghini

Ako BBC informuje, rodičia o nočnom výjazde svojich dcér nič netušili. Zobudili sa až v momente, keď im polícia volala s oznamom, že ich deti mali dopravnú nehodu. S podobným prípadom sa obyvatelia Utahu stretli aj približne pred rokom.

Vtedy sa päťročný chlapec rozhodol vziať svoje auto, aby si mohol ísť kúpiť Lamborghini. Polícii mal uviesť, že sa ho rozhodol ísť kúpiť sám, nakoľko matka tak nebola ochotná spraviť. Aj napriek tomu, že spomínané prípady pôsobia úsmevne, je hotovým zázrakom, že deťom sa nič nestalo.

Potápanie
zdroj: libreshot.com
Zdroje: BBC, theguardian.com

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá