Airbnb hľadá 12 ľudí, ktorým zaplatia rok cestovania po celom svete. Zapojiť do výzvy sa môžeš aj ty

  • Hľadajú jednotlivcov, skupiny kamarátov, aj rodiny
  • Preplatené budú v rámci programu ubytovanie aj preprava
pláž airbnb
Pixabay/Manueldesign20,RaphaelSilva
  • Hľadajú jednotlivcov, skupiny kamarátov, aj rodiny
  • Preplatené budú v rámci programu ubytovanie aj preprava

Celý svet čelil v posledných mesiacoch pandémii, nedalo sa cestovať nikam do zahraničia a mnohí nedochádzali ani len do práce. Na tieto skutočnosti reaguje Airbnb a spúšťa kampaň „Ži kdekoľvek na Airbnb“. Hľadajú dvanástich ľudí, ktorí budú žiť jeden rok na ubytovaniach od Airbnb po celom svete.

Je im jedno, prečo to záujemcov láka. Či si chcú vybavovať online stretká na pláži, alebo chcú ísť s rodinou na ultimátny roadtrip, ponuka platí pre každého.

Domov nemusí byť miesto, ale celý svet

V posledných dvoch rokoch si Airbnb všimlo, že viac a viac sa bookujú pobyty na dlhšie, ako na mesiac. Ľudia pomaly prechádzajú na nomádsky spôsob života, pracujú na diaľku a ich život je jedna veľká dovolenka.

Ľudia sa po zákazoch vychádzania cítia skľúčení, z prieskumu z piatich krajín používateľov Airbnb vzišlo, že až 74 % respondentov plánuje zmeniť miesto pôsobenia, no nie zamestnávateľa. Chcú pracovať na diaľku, ale nie medzi stenami, medzi ktorými sedeli viac než rok.

Presne na tom chce Airbnb pracovať, takýto život preplatia dvanástim vybraným, ktorí na konci popíšu svoje skúsenosti. Povedia, čo zažili, aké ubytovanie je najlepšie pre rodiny a aké pre sólo cestovateľov, či je náročné začleniť sa do miestnej komunity a podobne. Pokryjú za to ubytovanie, prepravu aj miestne zážitky, ktoré by mal skúsiť každý.

Chcú vybudovať dostupný spôsob života, vďaka ktorému by ľudia vedeli žiť kdekoľvek a striedať lokácie bežne.

Môžeš si so sebou zobrať až troch ľudí

Špeciálny program bude trvať od júla 2021 do júla 2022. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na ich stránke. Po vybratí ich spoja s ľuďmi, ktorí žijú takýmto spôsobom už dlho. Vybraným budú radiť aj rôzni experti na cestovanie, s ktorými si svoju cestu naplánujú.

pláž
zdroj: Pixabay/Pexels

Prihlásiť sa je možné do konca júna, v júli budú viesť online rozhovory a vycestuje sa v septembri. Nikto z vybraných nemusí ísť sám, každý si môže zobrať až troch ľudí. Je to úžasná príležitosť pre jednotlivca, skupinky kamarátov, pár ale aj rodiny, ktoré chcú spoznať svet.

Hľadajú naozaj každého, je im úplne jedno, čo robíš a koho si chceš zobrať. Chcú diverzných ľudí, získať recenzie z čo najrozdielnejších pohľadov. Jediné, čo musia záujemci spĺňať je, že sú starší než osemnásť rokov.

Zdroje: Airbnb, Airbnb

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá