Strýc Food: Na kopaniciach ožívajú staré chute, jahňacina patrí k pokladom regiónu
Na príprave podujatia sa podľa slov Miroslava Janáka podieľalo viac ako 3 000 ľudí, z toho bolo približne 1 500 dobrovoľníkov. Areál bol pripravený v rekordne rýchlom čase, podľa Janáka to bolo približne 10 týždňov. „Last minute“ zmena pravidiel pre vstup skupiny ľudí OTP – očkovaní, testovaní, prekonaní, si vynútila organizačné aj stavebné úpravy. Pre neočkovaných ľudí sa musel pripraviť oddelený sektor aj so samostatným vchodom. Okrem toho mali aj vlastnú toaletu a mali prísť čo najmenej do kontaktu s dobrovoľníkmi a personálom. Viac sa dozvieš vo videu.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.
Zatiaľ nemáš zakúpený žiadny článok
