Misfit predstavuje elegantné športové hodinky s pútavým dizajnom

  • Na veľtrhu CES spoločnosť Misfit predstavila nové hodinky s dotykovým displejom.
vaporcover
  • Na veľtrhu CES spoločnosť Misfit predstavila nové hodinky s dotykovým displejom.

Misfit je výrobca nositeľnej elektroniky, avšak už dlhší čas je predovšetkým známou značkou hodiniek Fossil. Ich prvé dotykové hodinky s guľatým displejom nesú označenie Vapor, majú príjemný dizajn, technológiu AMOLED, senzor tepovej frekvencie a taktiež podporu GPS.

wea

zdroj fotografie:wearable.com

Hodinky sú veľmi podobné modelom Moto 360, to však vôbec nie je na škodu. Moto 360 totiž dodnes patria k hodinkám s najvydarenejším dizajnom na trhu. Múdre hodinky ponúkajú displej s uhlopriečkou 1,39 palca s hustotou pixlov 326 PPI. Displej je tak dostatočne jemný a jednotlivé pixely sa pohľadom nebudú dať rozoznať.

mm

zdroj fotografie:wearable.com

O výkonnostnú stránku sa postará Snapgon Wear 2100 a hodinky sa môžu pochváliť aj širokou škálou funkcií. Samozrejme, dokážu monitorovať všetky dôležité aspekty ako počet prejdených krokov, spánková aktivita a vďaka senzoru na zadnej strane aj tepovú frekvenciu. Medzi ďalšie vymoženosti patrí prítomnosť akcelerometru, gyroskopu, výškomeru a dokonca aj GPS. S okolím sa hodinky prepoja cez nízkoenergetický Bluetooth alebo Wi-Fi. Disponujú aj úložiskom so štyrmi gigabajtami, napríklad na uloženie obľúbenej hudby.

jj

zdroj fotografie:pcmag.com

Zatiaľ nezodpovedanou otázkou je, aký je v hodinkách operačný system. Momentálne prostredie vyzerá ako mierne upravený Android Wear, avšak nejdde o model určený k okamžitému predaju, preto si musíme na oficiálne vyjadrenie ešte počkať.

Hodinky sú odolné voči vode až do hĺbky 50 metrov. Dobíjajú sa cez magnetický konektor a výrobca sľubuje až 2 dni plnej výdrže. Vapor sú vyrobené z ocele, miernym sklamaním je, že v základnom balení sa budú dodávať s gumovým náramkom. Bude sa to dať však vyriešíť kúpou alternatívneho riešenia. K dispozícií budú dva farebné varianty čierna a ružovo-zlatá. Prekvapením je celkom príjemná cena 199 dolárov. Kúpiť sa budú dať už v priebehu tohto roka.

zdroj:wearable.com zdroj titulnej fotografie:redbull.com/cnet.com

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá