Gastrobiznis: Ako prežiť v čase krízy | Webinár

Popis udalosti
Všeobecne platí, že kríza je prezlečená príležitosť. Podnikanie v gastronómií počas celosvetovej pandémie však viac ako príležitosť pripomína hru ruskej rulety. Snaha udržať svoj biznis nad vodou, zachrániť živobytie seba a svojich zamestnancov a dodržiavať vládne nariadenia si vyžaduje nové úrovne nasadenia, obety a myslenia mimo vyjazdených koľají. Kým vo svete v húfoch vznikajú takzvané virtuálne kuchyne, luxusné čínske reštaurácie ponúkajú obedové menučká za ľudové ceny, Holanďania stavajú reštauračné bubliny a americké bistrá sa menia na obchody s potravinami, u nás sa vo veľkom montovali terasy, otvárajú okienka a naplno rozbieha take away. Sú však takéto pokusy o záchranu lukratívne pre chod podniku? Ktoré novinky, postupy či technológie stojí za to implementovať do svojho podnikania a ktorým sa radšej vyhnúť? Ako aktivizovať stálych zákazníkov a osloviť nových, ako nastaviť komunikáciu a kde presmerovať svoju energiu v týchto pohnutých časoch? Dá sa zachrániť gastrobiznis v malých mestách a čo s dobrodruhmi, ktorí sa rozhodli podnikanie v gastronómii rozbehnúť práve teraz? Zistite, ako pandémiu prežiť a dokonca prosperovať, v prednáške úspešného gastropodnikateľa a konzultanta, Ota Kóňu! Ponúkneme si rady a tipy na účinné stratégie, zistíme, čo vo svete gastra funguje a nájdeme spôsob, ako využiť svoju húževnatosť a kreativitu na tvorbu správnych rozhodnutí, vďaka ktorým nás pandémia urobí silnejšími, ako sme boli pred ňou. Neodkladajte svoje plány, konať treba tu a teraz! 🍴🍺🍔📈
Oto Kóňa 
je konzultant a podnikateľ v gastro biznise, v ktorom úspešne pôsobí posledných 8 rokov. Na konte má niekoľko úspešných projektov, ako sieť burgrární Regal Burger, koncept predajní hotdogov NYC Corner a najnovšie sa venuje projektu Slajs, ktorý ponúka kváskovú pizzu. Študoval politický marketing na Masarykovej univerzite v Brne. Posledné roky robí konzultácie pre živnostníkov a malých podnikateľov. Aktuálne sa venuje projektu Tringelt, ktorým spája gastro komunitu s online predajom. Je spoluautorom stránky Kompas pomoci, stál pri zrode portálu korona.gov.sk a bloguje vo FB skupine Pomáhame si – gastro v korone, kde sa snaží pomôcť podnikateľom v gastronomickom podnikaní. Počas pandémie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, ktorý pomáha živnostníkom pri vypĺňaní daňového priznania. Popri podnikaní sa venuje aj prednáškovej činnosti v rámci univerzitnej pôdy, konferencií a workshopov.
🛠️ AKO WEBINÁR FUNGUJE?
— Prihlasovanie ľavou zadnou: Na webinár sa môžete pripojiť cez svoj telefón alebo notebook, nepotrebujete k tomu žiadne ďalšie technické vybavenie. 
— Pred konaním webinára vám v deň jeho konania pošleme na e-mail odkaz, cez ktorý sa na webinár poľahky pripojíte. Ak si lístok zakúpite v deň konania webinára, odkaz vám zašleme pol hodinu pred jeho začiatkom. 
— Zážitok pre aktívnych aj pasívnych poslucháčov: Do webinára sa môžete aktívne zapojiť a klásť otázky, ale zároveň je určený aj pre tých účastníkov, ktorí chcú radšej len počúvať. 
🎁 VÝHODY WEBINÁRA:
— Zúčastniť sa ho môžete z pohodlia vášho domova alebo kancelárie.
— V najbližších dňoch po uskutočnení webinára dostanete záznam, ktorý vám bude k dispozícii po dobu 30 dní.
— Efektívnejšie využitie vášho času bez potreby cestovania.
— Možnosti klásť otázky a komunikovať s lektorom webinára.
— Na jeden vstup sa môže zúčastniť celá rodina.
📣 Odpovede na často kladené otázky nájdete tu: bit.ly/OtazkyOdpovedeSK
—————————————————
🗓️27. 2. (sobota)
🕕Štart: 18:00 hod.
🎫Vstupenky: bit.ly/Gastrobiznis2702