McDonald’s predstavil nový koncept prevádzok. Rýchlemu občerstveniu dáva nový rozmer

  • Rýchle občerstvenie bude v tomto type prevádzok skutočne rýchle. Berieš a odchádzaš
  • Takáto reštaurácia otvára svoje brány exkluzívne v Londýne
zdroj: archív McDonald's Slovensko/unsplash
  • Rýchle občerstvenie bude v tomto type prevádzok skutočne rýchle. Berieš a odchádzaš
  • Takáto reštaurácia otvára svoje brány exkluzívne v Londýne

So správou o novom type prevádzky prišiel britský portál inews.  U nás na Slovensku sa zatiaľ jej otvorenie neplánuje, avšak fastfoodový reťazec chystá pre svojich zákazníkov novinky.

Prvá lastovička v Londýne

Práve v hlavnom meste Veľkej Británie, priamo na Fleet Street, otvorili 31.júla prvú prevádzku úplne nového konceptu reštaurácií. Pre priblíženie, jedná sa o fastfoodový koncept, kde si jedlo objednáš, platíš zaň a rovno berieš so sebou. Reštaurácia je malá, nenájdeš tu žiadne stoly ani stoličky a celý interiér vyzerá v podstate veľmi sterilne. Rýchle občerstvenie preto v tomto zmysle naberá úplne nový rozmer. Volá sa McDonald’s To Go.

View this post on Instagram

Our latest project with McDonald's is a compact version of their popular self-service kiosk, specially designed for their new "McDonald's to Go" in London. As the first new store format developed by McDonald’s since the 1980s, the “McDonald’s to Go” concept offers a takeaway only service and a limited menu. With an initial roll out of seven ordering kiosks to service this test store, our team created a new wall-mounted unit with a smaller screen and smaller footprint, with the same complete function as the larger version we manufacture for McDonald’s restaurants. Read more: https://lnkd.in/djqAWqQ #evokeup #qsr #fastcasual #restaurant #hospitality #selfservice #kiosk #skiptheline #mounted #mcdonalds #mcdonaldstogo #service #fast #ticket #accuracy #upsell

A post shared by evoke _ usa (@usa_evoke_creative) on

Má to samozrejme svoje výhody. Obslúži sa viac zákazníkov, fluktuácia ľudí sa zvýši a zamestnanci sa budú fyzicky viac starať o jedlo, ako o údržbu samotnej prevádzky. Zákazník potrebuje v dnešnej rýchlej dobe efektivitu a promptné riešenia.

Keďže sa chcú sústrediť na rýchlosť obsluhy, zredukujú menu. Ku koncu roka plánuje sieť fastfoodových reštaurácií vyskúšať koncept šalátov s novou receptúrou, píše sa na oficiálnej stránke spoločnosti.

O vyjadrenie centrály ku spomínanému konceptu reštaurácie McDonald’s v Londýne sme požiadali aj ten slovenský. Na feedback stále čakáme. Informácie budeme aktualizovať.

Novinky, ktoré chystá Slovensko

Zákazníci na Slovensku si môžu od apríla tohto roka objednať jedlo prostredníctvom kiosku už v 8 slovenských prevádzkach. „Vďaka konceptu reštaurácií novej generácie si môžu naši zákazníci upravovať zloženie vybraných jedál podľa vlastnej chuti. Chceme ho naďalej postupne zavádzať do našich existujúcich, ale i nových prevádzok na Slovensku,“ vyjadrila sa dnes pre našu redakciu PR Supervízor McDonald’s Slovensko Lucia Poláčeková.

Viac čitaj TU>>McDonald’s má v Bratislave jedlo „s donáškou“ a pripravuje 100% recyklovateľné obaly

zdroj: Archív McDonalds Slovensko

Nedávno sme informovali o tom, že McDonald’s Slovensko sa snaží do svojich prevádzok zaviesť používanie papierových slamiek. Tie by mali nahradiť plastové.

Je našim globálnym cieľom priniesť ‚neslamkovú’ alternatívu, ktorá zaručí bezpečnú manipuláciu s nápojom ako pre našich zákazníkov, tak pre našich zamestnancov a bude najmä z pohľadu ekológie najprospešnejšia,“ povedala nedávno pre našu redakciu riaditeľka oddelenia PR a komunikácie pre McDonald’s Česko a Slovensko Zuzana Svobodová.

Zdroj: inews.co.uk, mcdonalds.com

Najnovšie video