„Snažíme sa presvedčiť ľudí, aby uprednostnili kvalitu na úkor kvantity.“ Alexandra založila v Trebišove pražiareň kávy s remeselným gelatom a dezertmi

  • Alexandra založila v Trebišove cukráreň s remeselným gelatom
  • Miesto The C Café je obľúbené medzi miestnymi i turistami
The c café
  • Alexandra založila v Trebišove cukráreň s remeselným gelatom
  • Miesto The C Café je obľúbené medzi miestnymi i turistami
ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

V srdci malého mesta na východnom Slovensku, v Trebišove, sa spája moderný štýl s domácou pohodou. Miesto The C Café si rýchlo získalo srdcia miestnych i návštevníkov, ktorí hľadajú nielen výnimočnú kávu či úžasný koláčik, ale aj priestor na oddych, stretnutia alebo inšpiráciu.

The C Café, miesto, ktoré rozhodne treba navštíviť

Spája kvalitnú kávu, dezerty a remeselné gelato. Ak hľadáš miesto, ktoré ťa očarí nielen atmosférou, ale aj zážitkom pre tvoje chuťové poháriky, The C Café je určite tou správnou voľbou. Každá návšteva prináša jedinečný zážitok, ku ktorému sa budeš chcieť opäť vrátiť.

Ako táto prevádzka vznikla a čo všetko stojí za jej úspechom, sme sa opýtali majiteľky prevádzky Alexandry Demko Vesprémyovej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The C Café (@theccafe)

  • Čo viedlo Alexandru k založeniu domácej farmy?
  • Aké najväčšia výzvy ju streli na ceste?
  • Ako sa Alexandra dostala na kurz k slávnemu Cedricovi Groletovi?
  • Odkiaľ pochádzajú kávové zrná, ktoré The c café praží? 

Čo vás inšpirovalo k otvoreniu podniku práve v Trebišove a čo symbolizuje názov The C Café?

Prvotným zámerom bolo vytvoriť pre ľudí príjemný priestor s pridanou hodnotou, niečím, čím by sme sa mohli odlíšiť. Musím priznať, že som tým chcela získať aj priestor pre moju vlastnú kreativitu.

Veľký zmysel to malo aj z hľadiska networkingu. Chcela som mať blízky kontakt s ľuďmi, keďže som v tom čase práve ukončila štúdium na právnickej fakulte, a mojím cieľom bolo prepojiť kaviareň s právnickou praxou.

Pomenovanie The C Café vzniklo transformáciou názvu manželovej malej klubovej kaviarničky, ktorá sa predtým nachádzala v iných priestoroch našej budovy. Otvorili ju približne pred 19 rokmi a volala sa Coffee Club Center. Pomenovanie „Céčko“ jej natoľko prischlo, až zľudovelo. Rozhodla som sa ho s malou úpravou ponechať, aj napriek tomu, že ide o úplne odlišný koncept ako predtým.

The C Café je vlastne spojením pražiarne kávy, kaviarne, výroby dezertov a remeselného gelata.

S akými najväčšími výzvami ste sa stretli pri rozbiehaní vášho biznisu?

Čítaj viac z kategórie: Food biznis

Zdroj: Instagram 

Najnovšie videá

Trendové videá