Strýc Food: Preinvestované milióny a úplne zbabraný potenciál. Toto vinárstvo potrebuje inú kuchyňu
Pokračujeme v našej východniarskej sérii testovania gastroprevádzok. Tento raz sa Strýco s Jurajom pozreli na región Dolný Zemplín. Ktorá reštaurácia na Dolnom Zemplíne je najlepšia a v čom vyniká? Koľko stojí jedlo v prevádzkach na Dolnom Zemplíne? Prečo Strýcovi vadila kuchyňa v známom vinárstve na juhu východného Slovenska? Chutilo Strýcovi v reštaurácii, kde ho oblúžili a navarili študenti strednej školy?
To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieš v najnovšom diele Strýc Food.
Chceš ochutnať prevádzku podľa Strýc Food? Klikni na tento link a nájdi si tú svoju.
Poteš svojich blízkych našou Strýc Food zásterou alebo tričkom so zajícom, objednaj tu
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.