Slovenská značka Ave Natura vyvinula unikátny produkt, ktorý dokáže v ľudskom tele vytvoriť prostredie vhodné pre vývoj zdravých buniek

  • Výrobky z dielne Ave Natura sú založené na vedomostiach slovenských odborníkov z oblasti nanotechnológií. Prvé impulzy, vďaka ktorým sa podarilo aj na náš trh priniesť produkty s jedinečným zložením, prišli z USA. Čas know-how si tak Slováci priniesli spoza oceánu, no kľúčové experimenty sa odohrali v laboratóriách priamo v Banskej Bystrici.
ave
archív:Ave-Natura
  • Výrobky z dielne Ave Natura sú založené na vedomostiach slovenských odborníkov z oblasti nanotechnológií. Prvé impulzy, vďaka ktorým sa podarilo aj na náš trh priniesť produkty s jedinečným zložením, prišli z USA. Čas know-how si tak Slováci priniesli spoza oceánu, no kľúčové experimenty sa odohrali v laboratóriách priamo v Banskej Bystrici.

Práve tu vznikali prvé doplnky výživy a prírodná kozmetika, ktorú najskôr využívali len kamaráti a rodina ľudí, ktorí neskôr jednotlivé produkty začali vyrábať pod značkou Ave Natura. Vznik tejto lokálnej značky si vyžiadal sám trh, keď dopyt po ich, testami overenej prírodnej kozmetike začal prevyšovať ponuku.

Neustálym kombinovaním rôznych prírodných látok sa odborníci dopracovali k čistiacemu prostriedku na prírodnej báze, ktorý u nás ani vo svete nemá obdobu. Časom sa ukázalo, že ide aj o určitú formu „sebačističa“. Produkty, ktoré odborníci vyrobili priamo v Banskej Bystrici, dokážu „reštartovať“ ľudské telo a zlepšiť lekárske výsledky zamerané na cholesterol, či kvalitu krvi. „Najlepšie na tom je to, že ak to človek vyskúša, nemusí ho už nikto presviedčať o tom ,či produkt funguje alebo nie,“ doplnil Jaroslav, stojaci za produktami Ave Natura.

Kozmetika na prírodnej báze overená testami

Vysoká škola zdravotníctva Cyrila a Metoda v Trnave s ich Cleanerom robila testy v nákupnom centre na kľučke dámskej toalety. Na 1 cm2 bolo nájdených cez 15-tisíc bakteriálnych jednotiek. Na kľučke nechali jednu minútu pôsobiť zriedený Cleaner v pomere 1:20 a výsledok po opakovanom stere ukázal, že množstvo baktérií kleslo na 216 bakteriálnych jednotiek. Pásmo medzi 100 – 2 000 je pritom považované za pásmo sterility, čiže také ako v nemocničnom prostredí na operačnej sále. Zaujímavé je aj to, že Cleaner stačí aplikovať raz a baktérie sa tu nebudú množiť až po dobu 1 týždňa.

Zobraziť celú galériu (4)
zdroj: archív:Ave-Natura

Okrem tohto testu skúsili ľudia z týmu Ave Natura účinky produktu aj na paradajkách. Jedny paradajky zalievali vodou, v ktorej bolo niekoľko kvapiek Cleaneru a druhé iba čistou vodou. Rozdiel v ich veľkosti bol po týždni zalievania už na prvý pohľad markantný.

Zobraziť celú galériu (4)
zdroj: archív:Ave-Natura

 

Elixír Ave Natura

Ďalším z radu produktov Ave Natura je takzvaný Elixír – ide o doplnok výživy vhodný aj pre onkologických pacientov, ľudí vystavených stresu ako aj pre tých, ktorých trápi vysoký krvný tlak. V čom však tkvie jedinečnosť elixíru Ave Natura?

Predovšetkým Elixír, rovnako ako aj ostatné prípravky Ave Natura, je koncipovaný tak, že priamo ovplyvňuje prostredie pre rast buniek, čo je zásadný faktor vplývajúci na ľudskú vitalitu.

„Náš problém starnutia tkvie práve v delení buniek a vytváraní nových. Ak sa delenie buniek vymkne spod kontroly nášmu organizmu, môže viesť až ku vzniku rakovinotvorných buniek, ktoré nekontrolovateľným rastom začnú vytláčať tie zdravé. Toto všetko môže prestať aj vďaka užívaniu Elixíru Ave Natura, s ktorým sa bunky stávajú odolnejšie.“

Zobraziť celú galériu (4)
zdroj: archív:Ave-Natura

Tvorcovia produktov Ave Natura majú už exaktne odskúšané, že po užívaní elixíru sa človeku výsledky od doktora môžu výrazne zlepšiť. Aj keď sa elixír nekategorizuje ako liek, ale doplnok výživy, odborníci odporúčajú si jeho výsledky overiť priamo u lekára a vidieť tak zmenu na vlastné oči.

Pravdou je, že veľkú časť ľudských chorôb dnes zapríčiňujú nečistoty a baktérie, ktorých máme oveľa viac, ako by sme potrebovali.

„Prírodné antibakteriálne látky v elixíre dokážu ničiť baktérie, či už vo vnútri bunky alebo na ich povrchu, a zároveň elixír vytvára vhodné prostredie pre novovzniknuté „kvalitné“ bunky oveľa odolnejšie,“ opisuje fungovanie Elixíru Jaroslav.

Je to antioxidant – aj preto spôsobuje spomínaný efekt. Keďže žijeme v atmosfére naplnenej kyslíkom, tak oxidáciu môžeme vidieť všade okolo nás – hrdzavenie, starnutie tela, všetko je to o oxidácií. Keď človek používa kozmetiku Ave Natura, tak má antioxidanty každý deň a vo veľkom množstve. Preto pôsobí tak efektívne.

Od 25. roku života by ho mal piť každý. V podstate ide o to, že ľudia sa postupne dostávajú do štádia, kedy nevieme z tela vylúčiť von úplne všetko, čo prijímame. Potom nám v organizme zostáva veľa nečistôt a začína nám „kysnúť“ organizmus. To je veľký problém, nakoľko acidobázická rovnováha, to znamená rovnováha kyselín a zásad v organizme je veľmi dôležitá. Pokiaľ sa však človek začne očisťovať, má veľkú šancu žiť veľmi zdravo, a to aj bez liekov.

Dôležité je tiež spomenúť, že každý prostriedok v produktovom rade Ave Natura je “jedlý.” Ak ho vypiješ alebo zješ, nič sa Ti nestane.

Cieľom tvorcu produktov je, aby ľudia žili vitálne, a aby sa nemuseli napchávať množstvom chemikálií. Na druhej strane, keď človek pochopí, že produkty naozaj fungujú, lepšie príjme aj fakt, že má správne jesť. Distribútori produktov Ave Natura dnes pôsobia na Slovensku, v Rumunsku, Maďarsku ako aj vo Veľkej Británií, či USA, no v merítku je aj Švajčiarsko.

Všetky prírodné produkty značky Ave Natura nájdeš TU.

 

Článok vznikol v spolupráci so značkou Ave-Natura.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá