V Liviano stavajú na top servise: Raz sme klientovi dokonca priniesli hot-dog z blízkeho bufetu

  • Liviano restaurant je na trhu už vyše 11 rokov, počas ktorých Slovensko naučila na fine dining
  • Nenápadná zvonku, s veľkým srdcom vnútri. Stále na stabilnej adrese, v bratislavskom Technopole
BeFunky-collage (30)
Kávičkári
  • Liviano restaurant je na trhu už vyše 11 rokov, počas ktorých Slovensko naučila na fine dining
  • Nenápadná zvonku, s veľkým srdcom vnútri. Stále na stabilnej adrese, v bratislavskom Technopole

Reštauráciu rozbiehala a dodnes vedie nadaná manažérka Adriana Husáková, ktorá mala pod palcom aj talenty, ktoré v nej varili. „Začínali sme s Marcelom Ihnačákom, s ktorým sme rozbehli koncept sviežej kuchyne. Neskôr sa k nám pridal Michal Šebela.

Zobraziť celú galériu (9)
zdroj: Kávičkári

V médiách veľmi rezonoval Pavel Pospíšil, ktorého veta „v mojej kuchyni nevyhodím ani šupku z mrkvy“ oslovila našu pani majiteľku. Pri ňom vyrástol náš dnešný, mimoriadne nadaný mladý šéfkuchár, Martin Miklošík“, približuje Adriana Husáková.

Martin Miklošík vlastní výbornú chuťovú pamäť, vďaka ktorej dokáže vyčarovať jedlo, na ktoré budete ešte dlho spomínať. Hostí veľmi rád prekvapuje netradičnými kombináciami a dokonalým vyvážením chutí. Rovnako skvelo sa dokáže vyhrať s celkovým stylingom jedál, tak aby ladili s chuťou, témou, tanierom, ale aj celým prostredím našej reštaurácie“, približuje Husáková.

Interiér reštaurácie sa rovnako ako aj personál roky nemení. Je príjemné, že v dnešnej dobe veľkej fluktuácie a neustálych zmien sa dobré veci skrátka nemenia. Ba naopak, ešte sa zlepšujú. Za zmienku stojí aj servis v podaní dvoch šikovných čašníkov, ktorí svojim profesionálnym prístupom dokážu v hosťoch vyvolať pocit domova a absolútnej pohody.

„V servise musia zamestnanci vycítiť, akú má hosť náladu, či chce intimitu, alebo naopak žartovať. Naši chlapci neostali ničím zaskočení, raz dokonca priniesli klientovi aj hod-dog z neďalekého bufetu, pretože klient mal v rámci žartu takú požiadavku. Náš hosť je náš pán, toho sa už roky držíme.“

Zobraziť celú galériu (9)
zdroj: Kávičkári

Priestoru dominuje obrovská lampa s podobizňou koňa, ktorá tam vraj bola skôr, než boli vôbec osadené okná. „ je tu navždy“, smejú sa zamestnanci Liviana. Je však mimoriadne vzácne, že dizajn, ktorý bol robený pred dekádou, je aj dnes nadčasový a lichotivý k danému miestu.

Menu sa obmieňa nielen podľa sezóny, ale dokonca z týždňa na týždeň a pravidelne v ňom nájdete delikátne chuťovky, ktoré príjemne prekvapia. Jedno jedlo sa v ňom drží už roky, a tým je tuniak s medovo – sójovou omáčkou, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie jedlá hostí Liviana. Napriek tomu, že bol z menu na pár dní stiahnutý, hostia si ho vyžiadali späť.

Zobraziť celú galériu (9)
zdroj: Kávičkári

Ak máte chuť zažiť kvalitu a skvelé jedlo, choďte do Liviana. V prípade netradičného zážitku požiadajte o degustačnú večeru. Na základe vašich preferencií a samozrejme sezónnosti vám bude naservírovaný zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete.

zdroj: kavickari.sk

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá