Bratislava sa dnes večer poďakuje hrdinom v prvej línii. Nad mestom zasvieti veľké srdce

  • 20.marca o 20.00 sa tlieskalo všetkým hrdinom Slovenska, ktorí vystavujú svoje životy denno-denne v boji za záchranu iných
  • Dnes sa na budove v centre Bratislavy rozsvieti srdce, patriť bude hrdinom
Srdce pre hrdinov na Tower 115-02
Srdce pre hrdinov/JTRE
  • 20.marca o 20.00 sa tlieskalo všetkým hrdinom Slovenska, ktorí vystavujú svoje životy denno-denne v boji za záchranu iných
  • Dnes sa na budove v centre Bratislavy rozsvieti srdce, patriť bude hrdinom

Prežívame náročné časy, v ktorých je veľmi dôležité, aby sme boli solidárni a pomáhali si, píšu zástupcovia J&T Real Estate v krátkej správe médiám.

Teraz, keď sa väčšina ľudí v záujme ochrany zdravia presunula do domovov, ostali v službách všetci tí, ktorí v podstate musia. Nasadenie ľudí, ktorí pokračujú vo svojich povolaniach, aby udržali dôstojné podmienky pre život nás všetkých si celé Slovensko veľmi cení.

Poďakovať sa im môžeme len gestom, tak, ako sa to stalo aj pred dvoma týždňami v piatok, keď na balkóny svojich bytov a domov vyšli ľudia, aby potleskom vzdali úctu pracovníkom v prvej línii. Urobila tak aj prezidentka Slovenskej republiky spolu s celým svojim tímom. Na chvíľu sa spojilo cele Slovensko. Dnes večer sa tak stane opäť.

zdroj: JTRE

Veľké srdce pre hrdinov

Developerská spoločnosť J&T Real Estate sa pripája k odkazu vďaky zdravotníkom, hasičom, policajtom, vojakom, predavačom, pracovníkom v zásobovaní, odvoze komunálneho odpadu či vodičom MHD, autobusov, vlakov, kamiónov a mnohým ďalším. Treba im odkázať, že sme stále s nimi – v srdci. Na znak poďakovania sa rozsvieti veľké srdce na budove TOWER 115, ktorá je viditeľná široko – ďaleko z veľkej časti Bratislavy. Srdce pre hrdinov prvýkrát svietilo nad Bratislavou v piatok 27. marca večer a opäť sa rozsvieti dnes večer, na dve hodiny a to od 20.00 do 22.00.

Okrem toho sa dnes prvýkrát spustí aj novú animáciu Srdce pre hrdinov na veľkej LED fasáde na budove Landererova 12 pri Moste Apollo.

Svetelné vizualizácie ako poďakovanie všetkým nápomocným svietili na prezidentskom paláci a hrade aj minulý piatok. Heslá ako Ďakujeme či Spolu to zvládneme sú symbolickou vďakou. Ďakujeme si všetci, za to, že sme doma, že sme disciplinovaní a že si pomáhame.

zdroj: TASR/Dano Veselský

 

Zdroje: TS, SITA

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá