Majiteľ úspešnej reštaurácie v Bratislave: Od roku 2025 očakávame náročné časy, od vlády by pomohli 2 konkrétne kroky

  • Podkova grill ponúka príjemné prostredie v areáli petržalského závodiska
  • Ide o miesto, kam si mnoho Bratislavčanov zvyklo chodiť nielen na obedy, ale aj večere s nádychom luxusu
Podkova
  • Podkova grill ponúka príjemné prostredie v areáli petržalského závodiska
  • Ide o miesto, kam si mnoho Bratislavčanov zvyklo chodiť nielen na obedy, ale aj večere s nádychom luxusu
ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Podkova grill vznikla z nadšenia pre gastronómiu a túžby priniesť niečo jedinečné na bratislavskú gastroscénu. Majiteľ reštaurácie sa inšpiroval svojím vlastným záujmom o nové chute a krásnym prostredím, v ktorom podnik sídli.

Od svojho otvorenia prešla reštaurácia niekoľkými zmenami, no vždy kládla dôraz na kvalitné suroviny a autentické zážitky.

Začiatky a vízia

Za projektom Podkova grill stojí jej majiteľ Ján T., ktorý do realizácie reštaurácie investoval nielen svoj čas, ale aj svoje nadšenie pre gastronómiu.

„Rád som navštevoval rôzne reštaurácie, kde som objavoval unikátne a nové jedlá. Práve táto skutočnosť ma priviedla k myšlienke otvoriť vlastný podnik, v ktorom by som mohol ponúknuť to, čo mám najradšej,“ vysvetľuje majiteľ, ktorý sa predtým venoval prevádzkovaniu iných, negastronomických podnikov.

Čítaj viac z kategórie: Food biznis

Najnovšie videá

Trendové videá