Rusi ako národ za nič nemôžu, tvrdí mladý Ukrajinec. Naše hlavné mesto má novinku, ktorá poteší gurmánov (NEWSLETTER)

  • Gastronomický zážitok a 9-chodové menu v reštaurácii známeho šéfkuchára môžeš zažiť aj v Bratislave
  • V Bratislave vznikne špičkové inovačné centrum, ktoré bude určovať digitálnu transformáciu osemdesiatich krajín
  • Slováci sa nemusia báť Putina, hovorí Vladyslav z Ukrajiny
  • Gastronomický zážitok a 9-chodové menu v reštaurácii známeho šéfkuchára môžeš zažiť aj v Bratislave
  • V Bratislave vznikne špičkové inovačné centrum, ktoré bude určovať digitálnu transformáciu osemdesiatich krajín
  • Slováci sa nemusia báť Putina, hovorí Vladyslav z Ukrajiny

V dennom Newslettri Startitup sa dočítaš všetko dôležité zo sveta biznisu, ale aj to, čo sa udialo za posledných 24 hodín a nemal by si prehliadnuť.

Vybrali sme tri hlavné témy: 

  • Známy šéfkuchár otvoril v Bratislave zážitkovú reštauráciu. Čakaj gastronomický orgazmus a 9-chodové menu
  • Bratislava má určovať digitálnu transformáciu celej spoločnosti. Na Slovensku vznikne špičkové inovačné centrum
  • Putin túži obnoviť „mini Sovietsky zväz“. Bývam v strede Ukrajiny a nepanikárim, myslím, že ani Slováci nemusia, hovorí Vladyslav

Gastronomický zážitok v hlavnom meste Slovenska

Ak si milovník gastronómie, určite ti je meno Lukáš Hesko známe. Spomíname ho preto, že tento šéfkuchár opustil kormidlo v trnavských prevádzkach Akadémia a Chlieb Náš. Zamieril rovno do Bratislavy.

V hlavnom meste si otvoril vlastnú reštauráciu s osobitnejším prístupom k hosťom a samotnej surovine. A čo viac, chce tu presadiť filozofiu, ktorú v sebe už roky pestuje.

Niet sa teda prečo čudovať, že na to na svojom Instagrame upozornil aj food bloger Čiližrút. Do Bratislavy podľa jeho slov prišiel moderný fine dining v jeho najlepšej podobe a nesie názov Irin.

Je to podľa neho koncept, ktorý Bratislave už dlho chýbal. Čiližrút totiž pri návšteve tohto miesta dostal 9 dokonale zladených položiek. Okrem toho ťa však poteší aj kombinácia uvoľnenej obsluhy, ktorá chce hosťom sprostredkovať najlepší možný zážitok.

„Každé jedno jedlo nadchne a zanechá dojem a prekvapivý moment. Tu sa to podarilo absolútne pri každej jednej položke od začiatku do konca,“ opisuje na svojom Instagrame.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Čiližrút (@cilizrut)

Gastronomický zážitok začal chrumkavou kožou s kaviárom a kvašákom vo vodke a údeným lososom s marinovaným koreňom zo šťaveľu. Dostať tu môžeš aj chlieb s vyzretým maslom, kačku s pečenou mladou kapustou a fermentovanou tekvicou a mnoho ďalších jedál v tom najlepšom prevedení.

Už sa ti zbiehajú slinky? To však nie je všetko. Tímu reštaurácie záleží aj na víne. Tvrdia, že tento mok patrí k jedlu tak ako krv k telu.

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá