Na východnom Slovensku pribudne vodný bar

Na východnom Slovensku pribudne vodný bar

Prešovčania a návštevníci metropoly Šariša sa môžu v horúcich letných dňoch osviežiť zdarma pitnou vodou vo Vodnom bare. Východoslovenská vodárenská spoločnosť (VVS), a. s., závod Prešov ho v spolupráci s mestom Prešov odovzdala do užívania vo štvrtok popoludní. Informovala TASR.

Vodný bar sa nachádza v centre mesta, na Hlavnej ulici pri mestskom úrade. Prešovčania si tak môžu vyskúšať novú službu, ktorú vodári zabezpečujú v Košiciach a v prípade organizovania niektorých väčších podujatí aj v iných mestách východného Slovenska.

 „Obsluha ponúka každému smädnému čerstvú pitnú vodu z vodovodu, ochutenú čerstvým citrónom a mätou. Nápoj bez bubliniek, bez kalórií a rôznych pridaných látok, je tým najlepším občerstvením počas horúcich letných dní a najzdravším pre pitný režim. Osvieženie sa podáva v papierových pohároch, ktoré sú ekologické a šetrnejšie voči životnému prostrediu ako plasty. VVS, a. s., už dlhodobo bojuje v rôznych kampaniach proti plastom a nápojom podávaným v jednorazových plastových fľašiach,“ uviedla agentúra Penelopa, ktorá mediálne zastupuje VVS, a. s.

Vodný bar bude k dispozícii počas pracovných dní, v rovnakom čase, keď teploty vystúpia nad 30 stupňov Celzia.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá