Tieto online kurzy ti dajú viac ako niektoré slovenské vysoké školy

  • Učiť sa nové veci nebolo nikdy jednoduchšie ako teraz. Vďaka týmto online kurzom, zostaveným poprednými univerzitami sveta máš šancu získať kvalitné vzdelanie z pohodlia tvojho domova.
bik
pexels.com
  • Učiť sa nové veci nebolo nikdy jednoduchšie ako teraz. Vďaka týmto online kurzom, zostaveným poprednými univerzitami sveta máš šancu získať kvalitné vzdelanie z pohodlia tvojho domova.

Úvod do finančného účtovníctva – University of Pennsylvania

foto:youtube.com

Profesor Brian J. Bushee učí základy účtovníctva na Wharton univerzite v Pensylvánii. Aby si vedel vo vodách bankovníctva a ekonomiky plávať ako ryba vo vode nemusíš hneď utekať na školu do USA. Okrem priamej interakcii so spolužiakmi a profesormi získať rovnakú skúsenosť, akoby si sedel v učebni  univerzity.

Začať kurz

 

Nauč sa základy jazyka Python pod vedením profesora z Rice University

foto:azquotes.com

Python je jedným z piatich najvyuživajnejších programovacích jazykov na svete. Používajú ho v organizáciách ako je Google, Yahoo, či NASA. Je to jazyk na vysokej úrovni, aj napriek tomu sa nováčik rýchlo naučí všetko potrebné. Profesori Rice University ťa naučia, ako používať Python napríklad na tvorbu jednoduchých hier.

Začať kurz

 

Tibetan Buddhist Meditation aplikovaná do moderného života podnikateľa

foto:pinterest.com

Tento kurz vytvorili profesori z Univerzity of Virginia – David Francis Germano a Kurt Schaeffer. Práve oni ťa prevedú niekoľkými praktikami tibetskej budhistickej meditácie, ktorú podložia historickými, náboženskými a vedeckými vyjadreniami. Ide o viacvrstvový úvod ku tradičným budhistickým praktikám, ktoré si našli svoje miesto aj v dnešnom modernom svete.

Začať kurz

 

Machine Learning – Stanford University

foto:azquotes.com

Ak chceš vedieť viac o umelej inteligencii, Standford je skvelé a hlavne kvalitné miesto pre štart. Andrew Ng. spoluzakladateľ Coursera, ti v tomto kurze ukáže prínosné štúdie a vďaka špeciálnym cvičeniam a ilustráciám sa dozvieš, čo sa skrýva za „mozgom“ strojov.

Začať kurz

 

Ako využiť svoju pamäť na maximum vďaka vede

foto:pinterest.com/gregandum.com

Profesorka na Oakladn University Barbara Oakley a Terrence Sejnowski zo Salk Institute využívajú štúdie mozgovej chémie na určenie tých najlepších spôsobov, ako pristupovať k vlastnej mysli. Vďaka vede sa naučíš učiť a zároveň predchádzať každodennej prokrastinácii.

Začať kurz

 

Vytrénuj si výslovnosť angličtiny na profesionálnu úroveň

photo:cavc.ac.uk

Tento kurz je užitočný pre všetkých študentov angličtiny, ktorí chcú svoju úroveň komunikácie posunúť na profesionálnu úroveň. Počas kurzu si budeš trénovať výslovnosť americkej angličtiny a dozvieš sa o veciach, ktoré dávajú angličtine osobitnú „hudbu“. Vďaka niekoľkým trikom budeš za krátky čas hovoriť po anglicky jasnejšie a s prehľadom Američana.

Začať kurz

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá