TOP autá, ktoré si môžeš požičať na Slovensku a prinesú ti skvelý zážitok z jazdy

  • Na to, aby si si mohol vyskúšať jazdiť na autách tej najvyššej triedy, si nemusíš ihneď brať úver
  • Na Slovensku máš možnosť požičať si hneď niekoľko nadštandardných kúskov
  • Prekvap priateľku na výročie, poteš sa na narodeniny alebo sa len tak prevez mestom na aute, ktoré stojí za to
nas
facebook.com/carrevsdaily/bcarwallpapers.com
  • Na to, aby si si mohol vyskúšať jazdiť na autách tej najvyššej triedy, si nemusíš ihneď brať úver
  • Na Slovensku máš možnosť požičať si hneď niekoľko nadštandardných kúskov
  • Prekvap priateľku na výročie, poteš sa na narodeniny alebo sa len tak prevez mestom na aute, ktoré stojí za to

Maserati Levante

Maserati Levante je všade vo svojom živle, inšpirujúci zážitok z jazdy, jeho precízne ovládanie a obrovský výkon. Luxusné a dobrodružné Levante poskytuje najvyššiu úroveň komfortu a zároveň vynikajúci výkon aj v tých najextrémnejších podmienkach. Neexistuje žiadny nedostatok priestoru alebo výkonu. Jeho elegantné povrchy, priestranné kožené poťahy, intuitívne ovládacie prvky na palubnej doske a výnimočné technické zlepšenia vytvárajú úplne novú triedu SUV.

Cena: 200 eur/ deň

Porsche Panamera GTS Sport 4,8

Skratka GTS ukrýva precízne jazdné vlastnosti, silnejší motor, ostrejšie naladenie podvozka, no najmä úžasný zvuk. Porsche oživilo v Panamere predstavu o ostrom štvormiestnom aute na dlhé cesty, ktorému výlet na okruh prospeje.

Osemvalec s objemom 4,8 litra dáva výkon 316 kW (430 k) a ponúka krútiaci moment 520 Nm. Stačí to na zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 4,5 sekundy a maximálnu rýchlosť 288 km/h. To je však vedľajšie, podstatný je nádherný priebeh krivky výkonu atmosférického osemvalca a teda hlavne jeho zvuk.

Modifikovaný nárazník ukrýva dvomi klapkami riadený prívod vzduchu k motoru. Do 3500 otáčok a pri nízkych rýchlostiach sú klapky zatvorené a motor nasáva vzduch cez dvojicu základných filtrov. Otvorené klapky otvoria vzduchu priamejšiu cestu cez iné filtre.

Cena: 250 eur/ deň

BMW 520 d xDrive Limousine SportLine

Model BMW 520d xDrive je najdostupnejšou verziou aktuálneho radu 5 pre tých, ktorí trvajú na pohone všetkých kolies. Dizajn nového BMW posobí štýlovo a zároveň s dostatočnou dávkou dynamiky a v každom ohľade kombinjuje estetickú vyspelosť s funkčnosťou. Dvojlitrový motor dosahuje výkon 140 kW (190 koní).

Cena: 95 eur/deň

Audi A5 Sportback Sport 2,0 TDi Quattro 


Nové Audi A5 Sportback kombinuje dizajn kupé s funkčnosťou modelu Avant. Výrazne plynulá silueta s charakteristickou bočnou líniou v tvare vlny z neho robí skutočného estéta. Pod perfektnou karosériou päťdverového kupé sa skrýva novo vyvinutý podvozok, výkonné motory, avšak aj inovatívne systémy infotainmentu a konektivity, z ktorých budeš nadšení.

Cena: 90 eur/ deň

MINI John Cooper Works Cabrio

Legendy nepadajú len tak z neba. Príbeh John Cooper Works sa začal písať ešte v 60. rokoch minulého storočia jedným z najúžasnejších triumfov v motoristickom športe. MINI Cooper S ako úplný outsider porazil na Rallye Monte Carlo silný Ford Falcon s mohutným motorom V8. Dnešné modely John Cooper Works čerpajú z tejto legendy nielen inšpiráciu. John Cooper Works povyšuje pôžitok z jazdy v MINI na novú úroveň športového vzrušenia. Od špeciálnej tuningovej výbavy a príslušenstva, až po exkluzívne limitované série modelov.

Niet pochýb o tom, že nové MINI Cabrio zvláda všetko maximálne hladko. Je o málo dlhšie, svojími agilnými proporciami však vytvára aerodynamickejšiu siluetu s presne definovanou líniou strechy.

Cena: 89 eur/deň

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá