Matovičova očkovacia lotéria už mala byť spustená, web stále nefunguje. Väčšiu výhru navyše nezískaš tak ľahko

  • Ministerstvo financií má dnes spustiť registráciu do očkovacej lotérie. Na webe Ministerstva financií SR bolo zverejnené aj odpočítavanie, podľa ktorého mala byť registrácia spustená o 12.00
  • Prihlasovať sa malo cez stránku www.bytzdravyjevyhra.sk
  • Internetová stránka však doposiaľ nefunguje, spustiť by sa mala až o 20.00. Ministerstvo tvrdí, že odpočítavanie malo byť koncipované na deň, nie na hodinu
Unsplash/ dylan nolte, Unsplash/ Ivan Diaz
  • Ministerstvo financií má dnes spustiť registráciu do očkovacej lotérie. Na webe Ministerstva financií SR bolo zverejnené aj odpočítavanie, podľa ktorého mala byť registrácia spustená o 12.00
  • Prihlasovať sa malo cez stránku www.bytzdravyjevyhra.sk
  • Internetová stránka však doposiaľ nefunguje, spustiť by sa mala až o 20.00. Ministerstvo tvrdí, že odpočítavanie malo byť koncipované na deň, nie na hodinu

Práve dnes sa má spúšťať prihlasovanie do očkovacej lotérie. Ministerstvo financií SR ohlásilo na webe zverejnilo odpočítavanie, podľa ktorého sa mala registrácia spúšťať o 12.00. Prihlasovať sa malo prostredníctvom internetovej stránky www.bytzdravyjevyhra.sk. Internetová stránka však doteraz nefunguje, nie je možné ju načítať.

očkovacia lotéria
zdroj: Ministerstvo financií SR

 

Na webe ministerstva sa krátko pred 13:00 objavilo nové upozornenie, podľa ktorého bude registrácia spustená o ôsmej hodine večer. Ministerstvo tvrdí, že odpočítavanie malo byť koncipované na deň, nie na hodinu.

Stránka www.bytzdravyjevyhra.sk bude spustená, tak ako sme avizovali, 1.8. 2021. Odpočítavanie bolo koncipované na deň, nie na presnú hodinu. Registrácia na očkovaciu prémiu aj sprostredkovateľský bonus bude spustená dnes o 20:00,“ vyjadrilo sa Ministerstvo financií SR pre Startitup.

Ministerstvo financií zverejnilo štatút súťaže

Ministerstvo financií zverejnilo štatút súťaže o finančnú odmenu. Každý týždeň, od 15. augusta, by sa malo žrebovať o tieto výhry:

  • Prémiová výhra: 5 x 100 000 eur
  • Automatická výhra: 5 x 1 000 eur
  • Štandardná výhra: 25 x 10 000 eur
  • Základná výhra: 100 x 1 000 eur

Prémiovú výhru však môže získať až ten, kto vyhrá automatickú výhru. „Výherca automatickej výhry, má možnosť okrem automatickej výhry získať aj prémiovú výhru,“ uvádza sa v štatúte. 

Má to však háčik. Ak chce výherca automatickej výhry získať aj prémiovú, musí sa v stanovenom časovom limite spojiť, to znamená zodvihnúť telefón, s moderátorom, ktorý ho bude kontaktovať. Následne musí zodpovedať správne heslo. Ak tak neurobí, prémiovú výhru nezískava.

Ako bude fungovať očkovacia lotéria? Matovičove ministerstvo konečne poskytlo detaily, takto sa dostaneš k bonusu

Časový limit bol stanovený na 20 sekúnd.

Podmienkami pre vznik nároku na prémiovú výhru je úspešné telefonické spojenie sa so súťažiacim v časovom limite podľa bodu 5 tohto článku tohto štatútu zo strany vyhlasovateľa, resp. tretej osoby určenej vyhlasovateľom (RTVS, resp. moderátor v dotknutom vysielaní) a správne zodpovedanie otázky, prípadne požadovaného hesla, ktoré odznelo alebo bolo zverejnené v dotknutej televíznej relácii (vysielaní)v správnom tvare (ďalej len „heslo“) zo strany kontaktovaného súťažiaceho, a to v časovom limite určenom v dotknutej televíznej relácii (vysielaní), inak súťažiaci prémiovú výhru nevyhrá,“ píše sa presne.

Ak dotyčná osoba prémiovú výhru nezíska, suma výhry bude prirátaná k ďalšej prémiovej výhre. To znamená, že ďalší súťažiaci môže vyhrať prémiovú výhru nie vo výške 100 000 eur, ale 200 000 eur.

Matovič chcel Sputnikom V zachrániť pol milióna Slovákov. Už v prvý deň registrácie prišlo vytriezvenie

V prípade, ak na základe žrebovania prémiovej výhry podľa bodov 4 a 5 článku 4 štatútu vyžrebovanému súťažiacemu alebo viacerým za sebou vyžrebovaným súťažiacim nevznikne nárok na prémiovú výhru, táto nevyhratá prémiová výhra automaticky navyšuje potenciálnu výhru ďalšieho vyžrebovaného súťažiaceho, ktorý bol vyžrebovaný podľa bodu 2 a 4 článku 4 štatútu pre prémiovú výhru, a to aj opakovane a aj v nasledujúcich týždňoch žrebovania, najviac však do výšky 500 000EUR (päťstotisíc eur),“ uvádza sa v štatúte.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá