Big Air v meste a Jägermeister Afterparty v znamení veľkých hudobných mien

  • Kremnické námestie sa opäť zaplní skvelými snowboardistami a freeskiermi už v piatok a sobotu 9. a 10. februára. V poradí 11. ročník nadupanej akcie Big Air v meste však bude zároveň plný skvelej hudby a zábavy.
Archív Big Air
  • Kremnické námestie sa opäť zaplní skvelými snowboardistami a freeskiermi už v piatok a sobotu 9. a 10. februára. V poradí 11. ročník nadupanej akcie Big Air v meste však bude zároveň plný skvelej hudby a zábavy.

Kremnica neprestáva skákať a aj druhý februárový víkend bude patriť už tradične jazdcom z celého Slovenska a zo zahraničia.

Zobraziť celú galériu (3)
zdroj: archív Big Air

Big Air v meste 2018 bude prvýkrát zaradený aj do oficiálnej série pretekov kategórie FIS Race. Jazdci, reprezentanti a športové kluby z európskych krajín budú mať možnosť v Kremnici zbierať body potrebné napríklad pre účasť na Európskych pohároch vo freeskiingu a snowboardingu. Súťaž má však zároveň naďalej štatút „open“. To znamená, že sa môžu registrovať aj ostatní skúsení jazdci, ktorí neplánujú zbierať body do rebríčkov, ale chcú súťažiť a zabaviť divákov.

Okrem súťažnej časti sa návštevníci môžu tešiť aj na výborné jedlo, Jäger drinky, pivko zo slnečného Mexika od Corony a bohatý sprievodný program. V detskej zóne sa opäť prehrajú nielen tí najmenší, ale každý, kto sa chce aspoň na chvíľu vrátiť do detstva, a to v stanoch Mattel a Play Station, či počas pretekov na boboch.

Zobraziť celú galériu (3)
zdroj: archív Big Air

Nebude chýbať tradičná tombola so super cenami od Jägermeister, PlayStation, Mattel, Horsefeathers, Snowboard Zezula a ďalších.

Jedenásty ročník BAVM na Štefánikovom námestí v piatok otvorí kapela Trolejboys. Bude to premiérové kremnické vystúpenie tejto „budúcej undergroundovej legendy“, ktorá nedávno vypustila do sveta štýlový klip ku skladbe „Keď ti funky hrám“. Členom Trolejboys je aj Kremnici dobre známy Škrupo, ktorý po boku Veca na BAVM ovládol stage už niekoľkokrát.

V piatok večer na Jägermeister Warm-up párty v Kremnickej Akropole vystúpi prvý z headlinerov, a to nestarnúca kapela Vidiek. Po nej sa dídžejského pultu ujme DJ Mooshak, ktorého energický set ste mohli počuť napríklad na poslednej Pohode. Všetci návštevníci, ktorí vytvoria štvor až päťčlenné tímy sa budú môcť zabaviť a overiť si svoje vedomosti z oblasti zimných športov a histórie BAvm v tretej BAVM edícií obľúbeného POME Kvízu.

Zobraziť celú galériu (3)
zdroj: arch=iv Big Air

V sobotu sa program 11. ročníka Big Air v meste začne tradične tréningami a rozjazdami súťažiacich jazdcov od 11:00. Medzi kvalifikáciami pomôže energiu rozprúdiť mladý talentovaný rapper Gleb. Po štvrtej hodine to bude trochu z iného súdka. Zahrá vysoko kvalitné hudobné zoskupenie Lavagance a o 17:45 sa všetci návštevníci môžu tešiť na poriadnu dávku ska a reggae hudby. Priamo na námestí zdarma pre všetkých totiž vystúpi ďalší headliner, a to skupina Polemic.

Viac ako hodinový zlatý klinec v podobe finále súťažnej časti odpálime o 18:45. Neváhajte a príďte podporiť jazdcov a opäť vytvoriť neopakovateľnú atmosféru, vstup na námestie je ako vždy počas celého víkendu voľný.

Po súťaži sa program presunie do Kina Akropola, na každoročné vyvrcholenie zábavnej časti BAVM, ktorým je Jägermeister Afterparty. Big Air v meste 2018 má tú česť zaradiť do svojho line-upu Trosky, legendu slovenskej hip-hopovej scény. Na Slovensku a v Čechách odohrali v roku 2017 v rámci 20. výročia spolu šesť vypredaných koncertov nabombovaných skladbami ako ‘Zakázané uvolnenie’ alebo ‘Tozmemi’, na ktorých vyrástla celá jedna generácia nielen hip-hoperov.

Zobraziť celú galériu (3)
zdroj: archív Big Air

Na pódiu sa predstavia aj Prezident Lourajder, Zverina, zahraničný hosť a stálica Jägermeister parties v Česku DJ Akvamen, zatvárať bude DJ Shimo. Lístky na piatkovú warm-up párty a sobotňajšiu Jägermeister Afterparty budú dostupné počas dňa na námestí a na mieste v Kine Akropola.

Viac užitočných informácií a novinky sledujte na stránke www.bavm.sk prípadne facebook.com/bigairvmeste.sk.

 

Program:

Piatok 9. február

Štefánikovo námestie

15:00 – Tréning

17:30 – Trolejboys (SK)

18:30 – Súťažná Jibbing Exhibícia

 

Jägermeister Warm-up v Akropole

19:30 – Video Projekcia

20:30 – POME Kvíz BAvm Edition Vol.3

22:30 – Vidiek (SK)

00:00 – Dj Mooshak (SK)

 

Sobota 10. február

Štefánikovo námestie

11:00 – Tréning 1. skupina

12:00 – Kvalifikácia 1. skupina

14:30 – Gleb (SK)

14:30 – Tréning 2. skupina

15:30 – Kvalifikácia 2. skupina

16:15 – Lavagance (SK)

17:15 – Tombola

18:00 – Polemic (SK)

18:15 – Zahrievacie skoky

18:45 – Finále

19:45 – Exhibícia a výsledky

 

Jägermeister Afterparty v Akropole

20:00 – Video Projekcia

21:30 – Prezident Lourajder (SK)

23:00 – Trosky (SK)

00:00 – Zverina (SK)

01:00 – Dj Akvamen (CZ)

03:00 – Dj Shimo (SK)

 

*Zmena programu vyhradená.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá