EDO-KIN prichádza pozdvihnúť kvalitu rýchleho občerstvenia v známom bratislavskom nákupnom centre
- Obľúbenej sieti sushi reštaurácií EDO-KIN sa podarilo uchmatnúť si miesto na výslní slovenskej gastro scény
- Ich vynikajúce sushi a iné špecility nájdeš nielen v Slnečnice Markete, ale po novom aj v obchodnom dome Central
- Obľúbenej sieti sushi reštaurácií EDO-KIN sa podarilo uchmatnúť si miesto na výslní slovenskej gastro scény
- Ich vynikajúce sushi a iné špecility nájdeš nielen v Slnečnice Markete, ale po novom aj v obchodnom dome Central
Pracovne vyťažení ľudia v centre Bratislavy, ktorí majú obmedzený čas na obed a nepatria medzi fanúšikov krabičkových obedov, sú často odkázaní len na mieste food courty v nákupných centrách. Pocit nedostatočnej ponuky gastro špeciálít poznajú určite aj ľudia pracujúci v okolí nákupného domu Central. Práve tu sa človek môže spoľahnúť len na stále ten istý a časom nudný food court či Centrálnu klubovňu, kde musíš mať šťastie, aby si si vôbec sadol.
Fanúšikovia dobrého jedla pohybujúci sa okolo Trnavského mýta sa však dočkali skvelej novinky. V Centrali dnes totiž otvorili nový EDO-KIN, ktorý síce vizuálne a cenovo zapadá do food courtu, no kvalitou je na celkom inej úrovni.
Cieľom všetkých členov tímu EDO-KIN je pokryť strategické miesta a byť dostupní zákazníkom. Netaja sa tým, že majú veľké vízie do budúcnosti, ktoré sa začínajú napĺňať už teraz. „Vlastná stratégia budovania firmy a perfektný tím zdieľajúci spoločnú ideu je zárukou ich naplnenia. EDO-KIN bude poznať každý milovník sushi a ázijskej kuchyne,” povedal spolumajiteľ EDO-KIN, Karol Gálik, pre Startitup.
Samozrejmosťou novej prevádzky je naďalej sushi pripravené zo surovín najvyššej kvality. Sushi majster tu tradične pripravuje menu pred očami návštevníkov, avšak ponuka sa trochu zmenšila, nakoľko EDO-KIN je známy tým, že uprednostňuje kvalitu pred kvantitou.
Medzi hlavné lákadlá patria veľmi obľúbené RAMENY, BOWL menu, UDON rezance či TEMPURA. Ide tak o výber toho najlepšieho z ich dlhoročného pôsobenia. Ceny sú nastavené na úrovni 5 až 7 eur za jedlo a cena sushi sa pohybuje do 10 eur.
“Ísť do segmentu bistra alebo fast foodu bola pre nás výzva. Chceme ukázať ľuďom, že aj fast food sa dá robiť kvalitne, poctivo a zároveň bude zákazník obslúžený rýchlo. Vývoj nám trval veľmi dlho od nastavenia systému kuchyne až po celkovú funkčnosť,” dodáva Karol Gálik.
Článok bol vytvorený v spolupráci s EDO-KIN.