Luxusná vila za viac ako 1 000 000 eur na prestížnej Kolibe s dokonalým výhľadom na hrad

  • Prinášame ti nový formát kontentu na našom YouTube kanáli
  • Pozri sa s nami na najlepšie a najluxusnejšie bývania, aké na Slovensku máme
Unikátne Bývanie
Unikátne Bývanie
  • Prinášame ti nový formát kontentu na našom YouTube kanáli
  • Pozri sa s nami na najlepšie a najluxusnejšie bývania, aké na Slovensku máme

Unikátne Bývanie je náš nový video formát, v ktorom ťa odborník na luxusné nehnuteľnosti Vlado Boháč prevedie tými najluxusnejším, ktoré na Slovensku máme.

V prvej epizóde sa môžete pozrieť do vnútra 5-izbovej výnimočnej vily na bratislavskej Kolibe, ktorá ponúka nadštandardné materiály, vysoké stropy, átrium v strede domu či výhľad na panorámu Bratislavy. Nenechaj si ujsť najnovšiu epizódu novej relácie a poď sa s nami pozrieť dovnútra miliónovej vily v Bratislave.

Miliónová vila

V prvej epizóde sme sa boli nahliadnuť do luxusnej vily postavenej v priaznivej lokalite na bratislavskej Kolibe. Rozkladá sa na takmer 229 m2 a bývanie ťa tu vyjde na viac ako 1 milión eur.

Unikátne Bývanie
zdroj: Unikátne Bývanie

Stojí to však za to. Vila sa skladá z troch častí. Na vstupnom poschodí sa nachádza denná časť, na spodnom nočná časť a na vrchnom poschodí terasa, z ktorej si môžeš užiť dych berúci panoramatický výhľad na celú Bratislavu či dokonca Bratislavský hrad.

Pokiaľ plánuješ pozývať kamošov, nemaj strach, bez problémov sa tu zmestia do 3 spální, 4 kúpeľní a na 3 terasy. Grill party nie je žiaden problém. Na terase totiž nájdeš nielen gril, no aj automatickú výsuvnú markízu, ktorá ťa zachráni v prípade horšieho počasia. Určite ťa poteší aj vysoká miera súkromia, ktorá je vždy vítaná ako výhoda.

Pohodlný interiér

Po vstupe ťa hneď privítajú vysoké stropy a presvetlený priestor, za čo môžu predovšetkým veľkoformátové okná z hliníka. V priestranných miestnostiach ťa možno prekvapí pokojné a tiché prostredie, za čo opäť môžeš vďačiť akustickej ochrane na oknách.

Napriek tomu, že priestory obývacej, kuchynskej aj jedálenskej miestnosti sú prepojené, každá z nich ponúka istý druh súkromia.

Okrem vysokých okien a stropov ti pocit vzdušného priestoru prinesie aj klimatizácia a rekuperačná jednotka, ktorá zabezpečuje  čistý prísun vzduchu bez potreby vetrania a otvárania okien. 

Kvalita je základ

Všetky prvky, ktoré sa v príbytku nachádzajú, sú vyrobené na mieru alebo ide o vzácne dizajnové kúsky. Pokiaľ aj ty patríš medzi ľudí, ktorí si cenia detail, ver, že toto je miesto presne pre teba. Výsledný pocit v priestore dopĺňa aj čistý dizajn a prevedenie nábytku bez úchytiek, čo, ako vraví aj odborník Vlado, je dnes veľmi vyhľadávaným detailom.  

Dubové povrchy nábytku dotvárajú celok spolu s podlahou dubovej dyhy. Prvky sa v celom priestore opakujú, čo pôsobí dojmom, že všetko spolu „hrá“ a cítiš sa tam príjemne.

Unikátne Bývanie
zdroj: Unikátne Bývanie

Alucobod a. k. a agent hliníkový obklad lemuje oporné piliere okolo vonkajších okien. Spolu s jednotlivo zasadenými tehličkami pôsobí dizajn fasády a okolia vily celistvo a všetky prvky spolu navzájom komunikujú.

Milovníkov umenia poteší aj spolupráca s umelkyňou Ninou Gažovičovou, ktorá na realizáciu záverečného dizajnu poskytla niekoľko diel, ktoré svojím významom dotvárajú konečnú atmosféru všetkých priestorov.

Zdroj: Youtube

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá